Смъртта е настъпила заради самонадеяност със свински опашки, няма конспирации,

...
Смъртта е настъпила заради самонадеяност със свински опашки, няма конспирации,
Коментари Харесай

ДОКАЗАНО! Анита Мейзер е убила Николай

Смъртта е настъпила поради самоувереност със свински опашки, няма конспирации, отсичат съдиите

Самонадеяност и надценяване на физиката е повода за гибелта на Николай Димов, открит мъртъв в дома на Анита Мейзер. Всякакви други конспирации за поръчково, съзнателно ликвидиране или очистване на жертвата от трети лица са изрично изключени в претекстовете на окръжните съдии от варненския съд.
Анита сама е очистила брачна половинка си, като се е отнесла самоуверено към гибелта. Тя бе наказана на 4 години и половина затвор за непредумишлено ликвидиране и рушвет на служител на реда и към този момент кара 17-и месец в Сливенския затвор, написа "България през днешния ден ".

Мейзер и юристите й апелират присъдата. Те са безапелационни, че става дума за по неволя действие, и тотално отхвърлят да е предложила рушвет на ченгетата. Затова и упорстват за условна присъда за силиконовата скандална брюнетка.
В претекстовете си съдиите настояват, че е потвърдено изрично, че различен човек в дома на Анита във съдбовната вечер не е стъпвал. Липсват данни за битка и кавги сред Мейзер и Ники, като съдът акцентира, че те очевидно са били в положителни връзки до съдбовния случай.

"Налице у Анита Желева е била голословна убеденост, че в съответния случай незаконният резултат няма да настъпи ", проучват магистратите. Затова и Мейзер наивно стегнала до краен лимит здравите кабелни връзки - две към врата на обичания си, една на ръцете му и две на глезените.

"Типично за тази форма на несъобразителност подсъдимата Желева е надценила избрани фактори и свои и на колегата си благоприятни условия, като е формирала неправилна визия за действителното положение на нещата, за свойството на осъщественото действие. Именно това е един от факторите, които и пречат и все още на осъществяване на правосъдното произвеждане да одобри, че дейностите й са в директна причинно-следствена връзка с настъпилия съдбовен резултат ", обобщават магистратите.

Пред съдиите Анита още един път акцентира, че не се усеща отговорна и че единственият отговорен за случилото се е жертвата Николай. Според психолозите, които освидетелствали Ники Димов посмъртно, той е бил персона, мощно повлияна от мутренските времена.

"Израснал и развивал се в преходните времена за страната, той е усвоил метод на мислене и държание, присъщи за доста младежи в тези години. Повлиян от външните резултати в едно държание, които за него са символизирали неустрашимост, той е почнал да се разпознава с тях. Те са станали идоли - мостри на подражателство ", проучват психолозите.

Егото е умъртвило Николай Димов, отсякоха магистратите

Впоследствие даже е почнал да работи като защита на тези „ мощни и авторитетни " съгласно него мъже. По този метод е получавал чувството за значителност.
Когато е придобил автономия, е почнал да покачва самочувствието си. Станал е кадърен да се потвърди, да „ завоюва “ непременно. Направената татуировка на Исус Христос в деня на гибелта му потвърждава нарасналата самокритика.

"Когато е подхванал така наречен опит със свинските опашки, обсъждаме и опцията да е бил с така наречен свръхценностово мислене - надценяване на личните физически благоприятни условия и умения, непредвиждане на последствията от действителните рискове и недооценка на действителната обстановка все още. Тук може да се разисква и въпросът, че желаейки да реализира свръх Аз облик, освидетелстваният посмъртно Николай Димов е изгубил връзка с действителния подобен ".

Така, изгубил връзка с действителността, Николай Димов се оставя в ръцете на обичаната си. В претекстовете контузиите по тялото на Николай са разказани като разпръснати по цялото тяло и получени в резултат на предсмъртните гърчове и на опитите на Анита да изнесе тялото от вкъщи си. Тя го избутала да падне на земята върху сак на колелца, само че по-късно не съумяла да мръдне натрупа с дърпане и се отказала.
В последните минути от живота си Ники е бил в безсъзнание, като е умирал сред 4 и 6 минути. "...В съответния случай гибелта е била по-бавна, което изяснява тежката цианоза (посиняване) на лицето и обилието от точковидни и по-големи кръвоизливи по кожата на шията и гръдния панер ".

В кръвта на Николай не се били открити опиати, опиати, алкохол или други химически вещества.
Така подозренията на майката и сестрата на Николай Димов, че Анита съзнателно е умъртвила мъжа си, не могат да бъдат потвърдени. Няма данни за битка или самозащита.

Адвокатът:
Искаме домакински арест

"Държането на Анита Мейзър 17 месеца в пандиза е жестоко потъпкване на човешките й права. Категорично ще заведем иск против България в Страсбург, тъй като за по неволя действие да бъде затворена в килия е просто невиждан случай ". Така юристът на Анита Петър Чалъмов разяснява безапелационния отвод на магистратите да пуснат Мейзер за Коледа вкъщи. "Дори за рушвет на стойност повече от това, което се твърди, че Анита е предложила, подсъдими получават условни. А нашия случай тя освен е наказана дейно, само че и на 4 години и половина затвор. За подкуп, който не е потвърдено, че е предложила ", безапелационен е Чалъмов. Той счита, че присъдата на Мейзер ще бъде анулирана на втора инстанция. Очаква се делото да стартира при започване на януари
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР