Смъртоносна кражба на кола, смъртта на шофьор на влекач и

...
Смъртоносна кражба на кола, смъртта на шофьор на влекач и
Коментари Харесай

Нови събития в кражбата на кола, смъртта на жена във Флорида включва връзка със стрелба, арест на заместник за изтичане на информация

Смъртоносна кражба на кола, гибелта на водач на влекач и карцерът на народен представител са всички евентуално са свързани, съгласно следователи, които проверяват убийството на жена от Флорида.

Развитието на случая на Катрин Алтаграсия Гереро Де Агуасвивас, на 31 година, от Хоумстед, беше оповестено по време на конференция през вчерашния ден следобяд от шерифа на окръг Семиноул Денис Лема.

Лема разгласи, че зелената Acura, забелязана на фрагменти от въоръженото кражба на кола от четвъртък в Уинтър Спрингс, е била локализирана в събота.

„ Колата е излязъл на улицата евентуално от февруари, нерегистриран, без документи с табела. " - сподели шериф Лема. „ Всяка регистрационна табела, която имаше върху себе си в даден миг, беше просто краткотрайно сложена значително от откраднат етикет. “

Подозряваното транспортно средство беше уловено от камера от очевидец, който записано видео по време на кражбата на колата. (Офисът на шерифа на окръг Семиноул)

Тази кола е била...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР