Смъртоносна дрога, маскирана като сол за къпане, лесно може да

...
Смъртоносна дрога, маскирана като сол за къпане, лесно може да
Коментари Харесай

"Сол за къпане" превръща хората в зомбита, смъртоносната дрога достигна и Балканите!

Смъртоносна дрога, маскирана като сол за къпане, елементарно може да се купи в Интернет. Тя към този момент е напълно покрай нас, по тази причина пазете децата си, сигнализират полицейските служби в прилежаща Македония. Няколко клика с мишката в страница К2 Инсес Онлайн и пакетчето идва до поръчителя, цената е сред 15 и 18 евро. Ако искаш да дойде за 24 часа плащаш в допълнение 50 евро, елементарната поръчка се заплаща 15 евро. Това открило следствие в Македония, откакто от дрогата преди дни били открити известни количества в брат и сестра от Битоля и мъж от Тетово.
Те обяснили, че без всевъзможни усложнения си купили и получили опиата, който от 2012 година завзе пазара в Америка, и за него споделят, че трансформира хората в същински зомбита

Дистрибуторът подсигурява, че пратката ще бъде изпратена напълно дискретно и опакована по метод, който не буди подозрение.

Истината е, че става дума за стимулатор на централната нервна система, сходен на кокаина и амфетамините. Дрогата е извънредно мощна и за малко може да провокира даже гибел, написа struma.com, базирайки се на македонски медии.

Македонските управляващи не изключват опцията тази дрога да бъде поръчвана и от малолетни и малолетни деца, които сърфират в нета. Макар, че създателите на страницата са оставили за всеки случай забележката, че солта за къпане, сол за вана е рискова за здравето, да не се употребява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР