Смъртността идва от факта, че човешкото същество не може да

...
Смъртността идва от факта, че човешкото същество не може да
Коментари Харесай

Младите В България Съвсем Обезумяха! Сами Си Търсят Смъртта С Екстремни Селфита!

Смъртността идва от обстоятелството, че човешкото създание не може да догони измененията и тук идва феномена на вниманието. Когато човек си прави селфито, той би трябвало да е съсредоточен поради рисковото положение, да е концертриран и в фотографията, и постоянно се стига до неточности.

Тийнейджърите би трябвало да блеснат измежду връстниците си и да показват този мачизъм, който ги изпълва.. При мъжете на 22 - 23 години главната цел е да си намерят сътрудник и това е за тях някакъв метод. Този мачизъм да излезе на напред във времето.

За една здрава персона би трябвало да се влага в дълги възпитателни тактики. Да няма потребност от това рисково внимание. Децата би трябвало да бъдат обхванати с трудови и смислени занимания с цел да не мислят за такива неща. Децата имат голям познавателен интерес. Не би трябвало да ги ограничаваме. Забравете: „ Не ме занимавай “ или „ Иди си в другата стая “.

Забраната естествено постоянно провокира опозиция, в случай че няма опция.

Пристрастяването идва от чувството за справяне, за значителност. Веднъж като го направиш и започваш да търсиш все по-опасни неща.

Нужно е всеки да се отнася с отговорност към всички деца, а освен към своите. Да се държим с всяко дете като със свое, тъй като непознатото дете ще играе с твоето.

Към всяко едно място би трябвало да има характерен метод за това къде може и къде не да се вършат селфитата. Не би трябвало да сатанизираме родителите. Младите хора са изключиелно грамотни тук за интернет-средата. Трябва единствено да им предложим способи за това по какъв начин да се оправят “.

„ Правила съм си фотоси и селфита, само че не в рискова обстановка – признава фотографът Красена Ангелова. - Правейки си селфи пробвам да покажа какво би трябвало да излъчи фрагмента. Когато си знам какво желая, персонално го демонстрирам. Когато видя рискови селфита, си представям моето дете и нещата са доста рискови. Наистина е ужасно. Тенденцията е особенно развита при мъже сред 20 и 30 години. Бих посъветвала младите да демонстрират една красива природа зад тила им, а не неща, от които да им зависи живота.

Специално при младите, които стават жертва на рисковите селфита, стои някаква неразбраност вкъщи, някаква недоизказаност. Това обаче е нелепост действително, която води до съдбовен край. Като родител съм впрегнала силата на детето ми в други неща за ангажиране на внимание. То върви на спортове. Всеки родител има своя позиция на въпроса.

Авторитетите могат доста да оказват помощ за оправянето с това. Интелигентните хора, които осъзнават своята роля в обществото, има по какъв начин да оказват помощ с държанието си, с персоналния си образец. Поне тези, с които аз се занимавам – артисти и музиканти. Факт е и че тук сме малко безконтролни. Семейството е доста значимо за развиването на характера, за възпитанието на едно дете.

Нека в една фотография детето да покажат това, което са те, което изпитват. Нека са по-усмихнати. Ако се научат да бъдат по-усмехнати, нещата ще са доста по-добре “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР