Смъртните случаи, свързани със секс, винаги са вълнували хората -

...
Смъртните случаи, свързани със секс, винаги са вълнували хората -
Коментари Харесай

Секс инциденти, довели до фатален край

Смъртните случаи, свързани със секс, постоянно са вълнували хората - като че ли наподобява по-привлекателно да си отидем от този свят на върха на половия възторг. Но дали тази концепция е в действителност толкоз приятна в реалност? Вижте няколко странни истории за хора, които умират при условия, свързани със секс - някои от тях са доказани, други остават мистерия.

Хунският водач Атила



Има няколко непотвърдени митове по отношение на гибелта на Атила (повечето много интересни), само че най-забавната е за неговия напоен с алкохол полигамен меден месец.
За порочния лидер на Хунската империя, прочут като почитател на грубия секс и многочислените полови сътрудници, се твърди, че по време на секс с последната от многочислените си съпруги, тя е счупила носа му. Кръвотечението прераснало в мощен кръвоизлив, който погубил живота на Атила.

Феликс Фауър



Феликс е бил президент на Френската република от 1895 година до гибелта му през 1899 година Докладите демонстрират, че Фауър е повикал своята държанка, мадам Маргарит Стейнхил, за следобеден секс. По време на орална приятност, Фауър е получил солиден инфаркт, от който е умрял. Ръцете му останали вкопчени в косата й. От гибелта му, мадам Маргарит е изпаднала в потрес, което е предизвикало блокаж на челюстта й. Наложило се да отстранят хирургично члена му от устата й.

Нелсън Рокфелер



Нелсън Рокфелер е бил вицепрезидент по време на администрацията на Джералд Форд и сходно на доста политици, той също е имал забежка с асистентката си - Меган Маршак. Първоначалните отчети по отношение на аргументите за гибелта (1979 г.) му настояват, че Рокфелер е починал в кабинета си, до момента в който е работил над книгата си. Но съгласно поправените отчети той е претърпял инфаркт, до момента в който е бил с Меган. Изплашената секретарка се обадила на другар и дружно облекли облеклата на вицепрезидента и го поставили да седне на бюрото си, преди да се обади на полицията.

Майкъл Хътчинс от INXS



Според отчета на правосъдния доктор, преждевременната гибел на Майкъл Хътчинс в хотелска стая в Сидни, Австралия през 1997 година в началото е била известена като самоубийство. Много почитатели и членове на фамилията обаче, твърдо декларират, че същинската причина е автоеротична асфикция или "смърт от задушаване " при мастурбиране. Две години по-късно някогашната му брачна половинка Паула Йейтс дава обществено удостоверение за повода за гибелта на Хътчинс.

Кирстен Тейлър



Кирстен Тейлър и брачният партньор й Тоби, обичали да нажежават пристрастеностите - съвсем безусловно. Те харесвали електричеството и то не просто малко, едвам засилят сетивността си. Но един път нещата шокиращо се объркали! Тоби се опитал да прикрие случая, като споделил, че Кристен е умряла от токов удар, до момента в който сушила косата си със сешоара. По-късно излиза наяве, че му харесвало да слага електрощипки на зърната на гърдите й. Очевидно и двамата са се наслаждавали на тази игра, само че в един миг решили да подценен инструкциите за сигурност при електросекса.

Дейвид Карадайн



Дейвид Карадайн е открит гол и мъртъв в своята хотелска стая в Банкок на 4 юни 2009 година Холивудската легенда и звезда от кино лентата "Убий Бил " е снимал в Тайланд последния си филм "Stretch ". Открит е да виси на кука от дрешника в стаята си, с въже вързано към врата му и с ръка на гениталиите. Първоначалните известия за самоубийство бързо са отхвърлени и е доказано, че повода за гибелта му е асфикция.

Кристиан Дигби



През март 2010 година 32-годишният английски ефирен водещ по BBC е открит мъртъв в дома си в Източен Лондон, откакто заниманията по време на секс минали границите на сигурността. Като причина за гибелта му още веднъж е посочена автоеротична асфикция. Очертава се тревожна наклонност при гибелта, обвързвана със съмнителни полови удоволствия.

Уроко Оноя

 Успешният нигерийския предприемач Уроко Оноя е открит мъртъв в дома си в Огбадибо през юли 2012 година, след полов маратон с всичките си шест съпруги, изпълнени с ревнивост една към друга. Оноя се наслаждавал на компанията на най-младата си брачна половинка, когато останалите пет се събрали и го нападнали, жадни за секс, написа Sexwell. В желанието си да задоволи всички, Оноя съумява да направи щастливи 4 от тях, преди дъхът му да спре. Само две от дамите са задържани, след случая, а съгласно формалния отчет Оноя е "изнасилен до гибел ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР