Смъртни заплахи е получил Иван Динев-Устата. Рапърът публикува следния текст

...
Смъртни заплахи е получил Иван Динев-Устата. Рапърът публикува следния текст
Коментари Харесай

Устата проговори за заплахите от Македония: Пожелават ми смърт по хиляди начини

Смъртни закани е получил Иван Динев-Устата. Рапърът разгласява следния текст в обществените мрежи: " Здравейте, по какъв начин се действа, като получиш закана за ликвидиране, и какво се прави, в случай че са повече от 100? За един другар запитвам ".
 

Заплахите идват след песента на изпълнителя „ На Македония с любOFF “. Текстът, който той назова „ Урок по история на Македония “, е язвителен, злобен и прям. " България Днес " потърси изпълнителя за коментар по въпроса.

 

- Иване, очакваше ли да се стигне до закани след песента ти за Македония?

- От два дни съм залят с мръсотия поради изпятото от мен. Не допусках, че има толкоз способи човек да почине. Получих сходни смъртни закани във всички обществени канали, където имам профили.

- Последствията от музикалното ти признание казус ли са за теб?

 

- О, да! Нищо такова до момента не ми се е случвало! Този отзив от песента е голям, напряко е екот.

 

- Това да не е рекламен трик?

- Това е въпросът, който ми хрумна, че някой в действителност може да си го намерения. Че съм търсил провокация. Виж в този момент, в случай че беше по този начин, щях да взема камера, да отида в Македония, още преди да е подготвена песента, да фотографирам професионално в центъра на Скопие и да направя комерсиално парче. А в тази ария няма никакъв комерс! Това е тъкмо толкоз прочувствено, колкото е, и е снимано с телефон от самото начало. Ако бях търсил звук и гласност, щях да го направя както би трябвало - аз съм експерт!

 

- Какво мислиш да направиш оттук насетне?

 

- Не знам! Това е експанзия, която се лее от Македония към България. Ти чувала ли си за пребит македонец? Аз не съм! Смятам, че това е безусловно ненужно, даже смешно. Смятам, че нямам право да ме е боязън! Защо да се опасявам? Други би трябвало да се тормозят от българите. Ние сме тези, които сме били стъпквани и излъчени. И отново сме се вдигали, и отново сме давали на света! Ще помисля и ще изразя позиция скоро. Не знам дали може и би трябвало да обявявам другите закани, стигнали персонално до мен. Защото да не си намерения някой, че аз ги споделям. Разбираш ли ме защо приказвам? Пишат ми " Ще те тупам кат магаре ", " Ще те повличам по цялата улица ", " Ти си най-хубавата реклама за абортите ", " Ще се събудиш вдървен " и така нататък Пускат ми клип на човек на името Ристо Бомбата, който пее по какъв начин изчукал всички българки. В тази ария има ненавист, не в моята. В поста на един господин с името Димитър Вучев, чието шерване по мотива има 500 000 гледания и над 1000 коментара, са най-активизирани и груби македонците. А в YouTube напряко ще паднеш!

- Смяташ ли да заведеш някакво дело за нанасяне на устен тормоз или нещо сходно? Имената на хората, пишещи в нета, се виждат въпреки всичко.

- Не знам по какъв начин се действа. Човек с права съм. Едно, че съм българин, второ - европеец. И допускам, че с тези права мога да не отстъпвам позицията си на оскърбен и застрашен човек. Самият аз не съм отправял закани, не съм обидил никого.

- За думите ти „ Това не е страна, а територия “ някои хора могат да кажат тъкмо това.

- Аз единствено показах персонална позиция, основана на исторически обстоятелства, нищо повече. И, да, Македония е територия, част от Гърция и някогашна Югославия. Която е страна от 1945 година

- Близките ти по какъв начин реагират?

- Те се тормозят повече от мен. Пък не виждам за какво! Може би съм по-корава глава от тях и тук се разминаваме. Понеже считам, че съм си в личната страна, с права и заобиколен от другари. Заставам зад думите си с името и лицето си и нося отговорност за тях. И по тази причина не ме е боязън.

С един другар се майтапих по тематиката, че в случай че бяха ми се обидили афроамериканци, по-лесно щях да виждам кои са и къде са. А в този момент македонците по какъв начин да ги разпозная? И да приказвам с тях, отново не мога да ги различа!

Както и да е, няма ужасно!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР