Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22

...
Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22
Коментари Харесай

Смартфоните на юни във Vivacom: Samsung Galaxy S22 и Galaxy S22 Ultra

Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra.

Това са два от най-хубавите модели на пазара сега, които се отличават с изключителни камери с доста положителни благоприятни условия за нощна снимка, висока продуктивност, богата функционалност и поддържат 5G.

В добавка към тях клиентите на оператора ще получат протектор и калъф.

И двата флагамана поддържат мобилни връзки от пето потомство и са изцяло съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.



Това е грациозен смарт телефон с 6.1-инчов Dynamic AMOLED 2X екран, чието съответствие към корпуса е 87.4%, а резолюцията - 1080 x 2340 px. Честотата на освежаване на екрана е 120Hz за супер гладко скролване. Устройството е предпазено от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, извънредно за серията, което го прави извънредно резистентен.

Телефонът има тройна съществена камера с един 50 MP главен датчик, един 10 MP телефото датчик и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Сред нововъведенията в камерата е Adaptive pixel технологията, която употребява специфична композиция при снимане, с цел да подсигурява фрагменти със супер резолюция. Селфи камерата е 10 MP, а софтуерните усъвършенствания обезпечават невероятни селфита.

Смартфонът се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор, който е първият подобен в Galaxy устройство. Батерията му е с потенциал 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Телефонът разполага също и с Bixby асистенти Samsung DeX технология, с помощта на която потребителите могат да употребяват смарт телефона като компютър, свързвайки го с тв приемник или екран.

В рамките на акцията Samsung Galaxy S22 се предлага на цена от 41.98 лева месечно при 36-месечен лизинг, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150.



Samsung Galaxy S22 Ultra е впечатляващ флагман със 108-мегапикселова съществена камера, позволяваща най-ярката нощна снимка, с помощта на уголемения размер на датчика. Камерата на смарт телефона е четворна и разполага също с два 10 MP телефото датчика и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик.

Камерите разполагат и с спомагателни функционалности, които обезпечават плавни и фокусирани видеа с професионално качество, измежду които Super HDR, Super Steady и Auto Framing.. Селфи камерата е 40 MP и с опцията за AI Matting създавате зашеметяващи портрети. Дисплеят на модела е 6,8-инчов Dynamic AMOLED 2X с резолюция 1440 x 3088 px, 120Hz периодичност на освежаване и 90,2% съответствие към тялото, с цел да се потопите напълно в ярки и живи цветове.

Моделът също се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор. Батерията му е 5000 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Наличен е и асистентът Bixby, както и Samsung DeX. Samsung Galaxy S22 Ultra се предлага на цена от 62.98 лева месечно при 36-месечен лизинг, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР