Смартфоните на месец септември са и . Феновете на Samsung

...
Смартфоните на месец септември са и . Феновете на Samsung
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Fold4 и Samsung Galaxy Z Flip4 са смартфоните на месец септември във Vivacom

Смартфоните на месец септември са и. Феновете на Samsung могат да се снабдят с двата флагмана на специфични цени и в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

И двата модела са съвместими с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Samsung Galaxy Z Fold4

Това е моделът, който може да се употребява както като смарт телефон, по този начин и сходно на таблет, с помощта на огромния му сгъваем екран. Основният му Инфинити Flex екран е с величина от 7.6 инча, а резолюцията му е 2176x1812 пиксела. Честотата му на освежаване е до 120Hz, което разрешава извънредно гладко скролване. Когато е прегънат, смарт телефонът разполага с 6.2-инчов Инфинити-O външен екран за лесна работа с една ръка. Снабден е с най-модерния 4nm процесор Snapdragon 8+ Gen 1, който в композиция с оперативната 12 GB памет обезпечава извънредно висока продуктивност.

Устройството има тройна съществена камера с 50MP широкоъгълен датчик с оптична стабилизация, 10MP телефото с 3х оптичен зуум и 12MP ултраширокоъгълен датчик за панорамни фотоси. Освен главната камера съществуват и 2 предни – 4MP камера под главния екран, която е изключително комфортна за видеоразговори и 10MP датчик за селфита, ситуиран на външния екран. Батерията на устройството е с потенциал 4,400 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. В рамките на акцията идва дружно с безжични слушалки от Samsung – Galaxy Buds2. може да се закупи на цена от 79,98 лева на месец на погашение за 36 месеца и с 2-годишен контракт за проект Unlimited MAX.

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 е един от най-елегантните и най-компактни модели на марката. Сгъваемият му 6.7-инчов главен Инфинити Flex екран е с резолюция 2640 x 1080 пиксела. Освен главния екран моделът има и 1.9-инчов външен екран, който дава опция за осъществяване на съществени функционалности без да се разгъва телефона. Основната му камера има два датчика – един 12MP ултраширокоъгълен и един 12MP широкоъгълен. Разполага и с 10-мегапикселова предна камера. Капацитетът на батерията му е 3,700 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. Подобно на Galaxy Z Fold4, също е екипиран със Snapdragon 8+ Gen 1 процесор. В рамките на акцията и този модел идва в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2. Цената за е 47,98 лева на месец с проект Unlimited MAX и на погашение за 36 месеца.

И двата модела са предпазени от надраскване от Gorilla Glass Victus+, имат здрави рамки от Armor Aluminum и са водоустойчиви.

Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. Повече на vivacom.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР