Смартфоните и таблетите отдавна са продължение на ръката ни. И

...
Смартфоните и таблетите отдавна са продължение на ръката ни. И
Коментари Харесай

Топ приложенията, които всяка жена трябва да има на телефона си

Смартфоните и таблетите от дълго време са продължение на ръката ни. И на тях към този момент разчитаме за всичко. Новият епизод на във vbox7 показва три приложения, които са особено за нежния пол.

MyPill

Противозачатъчните хапчета постоянно водят до прочувствени промени. Макар и да сте запомнили по кое време би трябвало да ги вземате, има късмет да забравите и точно по тази причина идва на помощ приложението myPill. Както към този момент може би сте се досетили - то ви припомня по кое време би трябвало да си вземете хапчето.

Hormone Horoscope

Хормоните също постоянно карат дамите да минават през разнообразни прочувствени положения, изключително преди и по време на менструация. Това приложение ще ви каже през какви настроения може да минете през този тежък интервал. Така ще знаете, че да вземем за пример през ден 23 може би ще копнеете да си купите нещо, което не ви би трябвало или не можете да си позволите. През ден 28 евентуално ще ви се плаче и ще желаете да си хапнете шоколад и така нататък
 / iStock/Getty Images
Skin Matters

Това приложение е проектирано от козметичката Джоан Евънс и ви споделя с кои съставки на козметични артикули да внимавате, кои да избягвате и за какво. Приложението пресмята верните артикули по отношение на възрастта и вида на кожата ви.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР