Смартфоните Galaxy S22 се съчетават отлично със смарт часовник Galaxy

...
Коментари Харесай

Galaxy S22 - в комбинация с Galaxy Watch4 на половин цена от А1


Смартфоните Galaxy S22 се съчетават чудесно със смарт часовник Galaxy Watch4
(снимка: Samsung)

Серията смарт телефони Galaxy S22 е отличен избор за консуматори, които търсят съвременно „ флагманско ” преживяване. Сега всеки, който закупи Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 онлайн от a1.bg или от физически магазин на A1 до края на юли , може да добави смарт часовник Samsung Galaxy Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Устройствата от серия Galaxy S22 имат усъвършенствана камера с Nightography благоприятни условия за по-добри нощни фотографии и Adaptive Pixel технология за фрагменти със супер резолюция. Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra идват с мощна батерия, ослепителен Dynamic AMOLED 2X екран за висока четливост на слънце и най-бързия 4-нм процесор в Galaxy устройство до момента.

Смартфоните Galaxy S22 имат усъвършенствана камера с Nightography благоприятни условия за по-добри нощни фотоси и най-бързия 4-нм процесор до момента в серията
(снимка: Samsung)

Смарт часовниците Galaxy са познати на феновете на технологиите и здравословния метод на живот у нас. Те имат бърз  процесор, изработен по 5-нанометрова технология, и напълно нов биоактивен датчик с тройна функционалност, който непрекъснато следи наситеността на О2 в кръвта, сърдечния темп и телесния състав.

Основните разлики сред Watch4 и Watch4 Classic е в дизайна – Watch4 е с по-модерни черти и каишка от флуорoеластомер, до момента в който Watch4 Classic е с типичен привкус с въртяща се рамка и неръждаемо тяло.

Двата модела се оферират в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,4-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,2-инчов. Наличен е също NFC чип, който поддържа Гугъл Pay – по този начин можете да употребявате часовника си вместо банкова карта.

Смарт часовниците Galaxy Watch4/Watch4 Classic мерят кръвно налягане и вършат ЕКГ измерванe
(снимка: Samsung)

GalaxyWatch 4 поддържа над 90 разнообразни фитнес интензивности, като за някои от тях е допустима и връзка с други съвместими устройства на Samsung – да вземем за пример тв приемник. Софтуерът поддържа жестово ръководство, а батерията подсигурява до 40 часа автономност и под 2 часа време за зареждане до 100%.

Всичко това прави, предлагана от A1 България, идеална добавка за лятно прекарване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР