Смартфони, лаптопи, умни часовници и разнообразна друга електроника се предлагат

...
Смартфони, лаптопи, умни часовници и разнообразна друга електроника се предлагат
Коментари Харесай

GeekBuying с атрактивни отстъпки до 2 август

Смартфони, преносими компютри, умни часовници и разнообразна друга електроника се оферират в онлайн магазина на преференциални цени, с купони за съществени отстъпки и дарове

Кампанията Big Sale на световния онлайн магазин GeekBuying продължава до 2 август

Продължава лятната акция за продажби с огромни отстъпки и други атрактивни оферти в световния онлайн магазин GeekBuying. Търговецът е оповестил на уеб страницата си преференциални оферти за електроника в интервала от 26 август до 2 септември.

Кампанията Big Sale включва купони за отстъпки (на графиката по-долу), които варират според от цената на покупката. Така да вземем за пример, при поръчка на артикул за $10 или повече, магазинът дава отстъпка от $2. Отстъпките се усилват с повишаване на цената на покупките, достигайки $10 при поръчка за $180 или повече, при прилагане на посочените купони.

Предложенията в онлайн магазина са групирани в няколко секции. Top Pick, да вземем за пример, включва разнообразни потребителски джаджи – смарт телефони, преносими компютри, фитнес гривни – и устройства за бита от рода на почистващи роботи, като отстъпките за някои от тях надвишават 50%.

Атрактивна е и секцията Buy 1 Get 1 Free, в която към главния артикул онлайн магазинът подарява аксесоар – да вземем за пример, при покупка на SSD устройство за предпазване на данни ще получите подарък във тип на USB флашка.

Вероятно за мнозина най-интересна ще бъде секцията Smartphones, където попадат както флагмани от производители като Huawei и Xiaomi, по този начин и по-достъпни устройства със същите марки. Отстъпките тук доближават 30%.

Секцията Hot Electronics е изпълнена най-вече с Bluetooth представители, слушалки и гейминг аксесоари, измежду които се открояват устройствата на Tronsmart. Цените варират в необятен диапазон – от 9,99 до 69,99 $, а отстъпките до над 60%.

Останалите секции са отдадени на устройства за умния дом и здравето (Smart Homes), носими джаджи (Wearables)– смарт часовници и фитнес гривни, преносими компютри и външна страна (Laptops & Peripherals), ТВ плъгини, мини районен съд и медийни плейъри (TV Boxes). Във всички тях ще намерите настоящи устройства, предлагани сега с отстъпки.

Ето и няколко забавни оферти, от които можете да се възползвате до края на акцията с купоните за отстъпка, които онлайн магазинът дава:

Глобална версия на смарт телефона Xiaomi-Mi-9T-Pro в наследник цвят се предлага за $395,99 с ваучър за отстъпка 3NETML2T. Това е устройство с 6,39-инчов екран, 6GB оперативна памет и 128GB сторидж.

Нежни за ухото слушалки с микрофон Wired-Sleep-Earphones, подобаващи за отмора и спане, са налични единствено за $3,99 с ваучър за отстъпка 3N48QTCV. Те са меки и комфортни даже за хора, които спят освен по тил, само че и на едната си страна.

Електрически скутер Xiaomi-M365 в европейска версия се предлага на цена от $379,99 сега. Това е сгъваем скутер за по-лесно носене и предпазване, оборудван със система за възобновяване на кинетичната сила и голям брой режими за каране.

Друг забавен артикул е дронът Xiaomi-FIMI-A3, наличен на цена от $299,99. Квадрокоптерът записва и предава видео с резолюция 1080p от разстояние до 1 км. Доставя се с контролер за дистанционно управление с вграден LCD екран.



Особено внимание заслужава и роботизираната прахосмукачка Xiaomi-Mi-Robot, която коства единствено $213 с ваучър за отстъпка 3NEWWU4Z. Устройството употребява интелигентен логаритъм за по едно и също време локализиране и картографиране (SLAM), с цел да избере оптималния път за разчистване, заобикаляйки, трудности и рискове.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР