Смартфонът вече струва само $499 в магазина Apple StoreВъпреки че

...
Смартфонът вече струва само $499 в магазина Apple StoreВъпреки че
Коментари Харесай

Цената на iPhone 8 падна драстично

Смартфонът към този момент коства единствено $499 в магазина Apple Store

Въпреки че е на две години, iPhone 8 още не излязъл от мода (снимка: CCO Public Domain)

Ако търсите нов iPhone, само че не желаете да похарчите доста пари за преди малко оповестения iPhone 11, тогава заглавието би трябвало да ви заинтригува . З ащото двегодишния модел iPhone 8 доближи най-ниската си цена в Apple Store – едвам 449 $.

Това значи, че последният iPhone с Touch ID в „ home ” бутона се предлага с много великодушна отстъпка, което не е особено за Apple, без значение дали устройствата в промоция са на една или две години.

Но за какво да си купите iPhone 8 в този момент, като се има поради, че Apple неотдавна разгласи iPhone от ново потомство? iPhone 8 е последният iPhone със датчик за пръстови отпечатъци, интегриран в „ home ” бутона и макар, че хардуерът му е на две години, той към момента не е излязъл от мода.

Очаква се също iPhone 8 да послужи като основа за нов iPhone SE, който може да излезе още напролет на 2020 година. Ако тези клюки са правилни, iPhone SE 2 евентуално ще наподобява като iPhone 8, със 4,7-инчов LCD екран, Touch ID и една камера.
още по тематиката
По-скоро обновен iPhone 8, този втори iPhone SE също може да бъде доста наличен като цена, тъй като Apple ще желае да го държи покрай ценовото равнище на сегашния SE модел.

В допълнение към отстъпката за iPhone 8, Apple понижи и цените на iPhone XR, който става по-достъпен, с цел да направи място за новия флагман iPhone 11. В момента цената на iPhone XR стартира от $599, което е със $150 по-малко по отношение на първичната цена от $749, оповестена предходната година.

Също по този начин Apple понижи цената на iPad Pro 1TB с $200, което значи, че таблетът в този момент коства 1349 $, в случай че изберете 11-инчовия модел, и 1549 $ за 12,9-инчовия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР