Смартфонът се превръща лесно в конзола с помощта на GamepadMoto

...
Смартфонът се превръща лесно в конзола с помощта на GamepadMoto
Коментари Харесай

Геймърският Moto Z2 Play е в магазините на Виваком

Смартфонът се трансформира елементарно в подпора благодарение на Gamepad

Moto Z2 Play има ослепителен 5,5-инчов FHD Super Amoled екран

Брандът Motorola се завръща в магазините на Виваком с нововъведения и характерност. Едно от новите оферти в портфолиото на телекома през ноември е геймърският Moto Z2 Play в комплект с Gamepad или Мod за игра от познатата към този момент на пазара модулна идея MOTO MODs, който трансформира смарт телефона в игрова подпора.

Moto Z2 Play има ослепителен 5,5-инчов FHD Super Amoled екран и дълъг живот на батерията. Телефонът разполага с осемядрен процесор на тактова периодичност 2,2GHz и две камери, надлежно с резолюция 12MP и 5MP.

Но неповторимият отпечатък на Moto Z2 Play е така наречен модулна функционалност – иновация, която единствено марката Motorola предлага и която дава на потребителя свободата да трансформира телефона си в доста и разнообразни устройства. Едно от тях е игровата подпора.

Moto Z2 Play в ролята на геймърска подпора

Комбинацията от Moto Z2 Play и Gamepad Moto Mod съставлява в действителност компактна геймърска подпора с цялостен надзор над играта. Това е допустимо, с помощта на модулната идея MOTO MODs, позната от Z-серията на Motorola.

Устройството дава осемчасов „ работен “ ден, цялостен с игри без спиране, с помощта на обособената, вградена в геймпада, батерия с потенциал 1035 мАч.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР