Смартфонът Realme GT5 Pro ще бъде официално представен на 7

...
Смартфонът Realme GT5 Pro ще бъде официално представен на 7
Коментари Харесай

Анонсът на флагманския смартфон Realme GT5 Pro е насрочен за 7 декември

Смартфонът Realme GT5 Pro ще бъде публично показан на 7 декември, написа GSMArena, базирайки се на прессъобщение на китайския производител. Устройството дава обещание да бъде „ симфония от съвършенство на чипсета и отлични фотоси “ — под това Realme има поради усъвършенствания хардуер на телефона.

Realme GT5 Pro ще получи процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, както и камера със датчика Sony IMX890 и телефото обектив. Производителят отбелязва високото качество на датчика на Sony и не се съмнява, че GT5 Pro ще „ сложи нов стандарт за качество на изображението от телефото камерата “ — това ще бъде първото устройство, което ще получи новия флагмански чип на Qualcomm дружно с модернизиран датчик.

Системата за обработка на изображенията от камерата Realme сътвори взаимно с ArcSoft — американският разработчик оказа помощ за внедряването на семантичните функционалности, тези за възстановяване на качеството на изображението и изчислителното осветяване. Всичко това, убеден е производителят, ще помогне на притежателите на телефони „ да се провиснал и да се насладят на чудесно качество на фотосите “.

Представянето на Realme GT5 Pro ще се организира в Шенжен, Китай на 7 декември в 14:00 часа локално време. Производителят към момента не е оповестил нищо по отношение на стартирането на интернационалната версия на смарт телефона.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР