Смартфонът OPPO A58 се появи в нова версия, ориентирана за

...
Смартфонът OPPO A58 се появи в нова версия, ориентирана за
Коментари Харесай

OPPO A58 4G: смартфон с ярък 90 Hz дисплей, мощна батерия и цена $165

Смартфонът OPPO A58 се появи в нова версия, насочена за работа в LTE мрежите. Устройството с префикс 4G в името е оборудвано с процесор на MediaTek, поддържа бързо зареждане и има по-висока резолюция на екрана спрямо предшественика си, като в същото време коства доста по-евтино от своята 5G версия.

Смартфонът OPPO A58 4G има 6,72-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 2400×1080 пиксела, периодичност на освежаване 90 Hz (180 Hz дискретизация на дактилоскопичния сензор) и оптималната бляскавост 680 cd/m². Също по този начин телефонът покрива 100% от DCI-P3 и sRGB цветовото пространство. „ Сърцето “ на смарт телефона е осемядреният процесор MediaTek Helio G85 в композиция с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск.

Двойната задна камера на устройството включва главен 50-мегапикселов датчик с ъгъл на видимост 75,5°, както и датчик за дълбочина на полето с резолюция 2 MP, който дава отговор за боке резултата при портретните фотоси. За автопортрети и видеоразговори е планувана предна камера с резолюция 8 MP.

Автономната работа на смарт телефона се обезпечава от батерия с потенциал 5000 mAh с поддръжка на технологията за бързо зареждане SUPERVOOC 33 W. Освен това производителят е планувал 3,5 мм аудио жак, стерео високоговорители, скенер за пръстови отпечатъци на страничния борд и отбрана от пръски от равнище IPX4.

Външно OPPO A58 4G следва дизайна на модификацията 5G, като се изключи по-големия размер на екрана и кръглия разрез за датчика на предната камера вместо капковидния. Цената на смарт телефона в Китай е $165.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР