Смартфонът Nokia XR20 може да се справи с екстремни климатични

...
Смартфонът Nokia XR20 може да се справи с екстремни климатични
Коментари Харесай

Спецагенти във филма за Джеймс Бонд ползват Nokia телефони


Смартфонът Nokia XR20 може да се оправи с рискови климатични тествания
(снимка: HMD Global)

Специалните сътрудници от новия филм за Джеймс Бонд употребяват телефони Nokia, оповестиха от финландската компания HMD Global, наблягайки, че устройствата с именития бранд удовлетворят потребностите на най-взискателните консуматори.

Премиерата у нас на „ Смъртта може да изчака ”, 25-ия филм за Джеймс Бонд, е на 1 октомври тази година. Сред устройствата със скандинавски дизайн, които се появяват в дълго чакания блокбъстър, е даже паметната класика Nokia 3310.

„ Телефоните Nokia могат да устоят инспекцията на времето, с помощта на емблематичния с качеството си дизайн, водещите в сектора ъпдейти на сигурността и актуализации на Android, което ги прави съвършени даже за тайните сътрудници от Mi6 ”, обявиха от HMD Global.
още по тематиката
Такъв е и новият, свръхустойчив  и грациозен смарт телефон на марката, Nokia XR20, който може да се оправи с рискови климатични тествания и да работи съвършено както под изгарящо до 55°C слънце, по този начин и на ски писта при мраз до –20°C.

Неуязвимият телефон оцелява и при изпускане от 1,8 м височина и престой до час под вода.

Nokia XR20 е освен физически устойчив, само че се предлага и с 3 години гаранция, 4-години ъпдейти на сигурността и 3 години ъпдейти на софтуера. В допълнение, батерията на смарт телефона устоя до 2 дни с едно зареждане, а през първата година след покупката потребителите имат право на еднократна безвъзмездна замяна на екрана при положение на строшаване.

Свръхиздръжливият Nokia XR20 е наличен в цвят Ultra Blue, в настройка 6/128GB на целесъобразна цена от 1099 лв.. Освен него в България са налични и останалите модели от новото портфолио на HMD Global, които също могат да се употребяват оптимално дълго време – Nokia G10 и G20, както и Nokia X10 и X20.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР