Смартфонът на HMD Global, който не носи логото на Nokia(снимка:

...
Смартфонът на HMD Global, който не носи логото на Nokia(снимка:
Коментари Харесай

HMD Global показа първия си смартфон, различен от Nokia


Смартфонът на HMD Global, който не носи логото на Nokia
(снимка: HMD)

Позиционирането на HMD Global като състезател на пазара за смарт телефони, който не е привързан единствено с телефоните Nokia, а развива и личен бранд, към този момент се случва. За това свидетелстват промени в онлайн наличието на Nokia и HMD.

Официалният уеб страница на Nokia Финландия отстрани раздела за мобилни телефони и връзката nokia.com/phones в този момент води потребителите до неотдавна стартиралия уеб страница на HMD Global – hmd.com.

В допълнение, HMD Global демонстрира на началната страница на уеб страницата си външния тип на своя нов, личен смарт телефон TA-1585. Все още обаче компанията не е разкрила съответна информация за телефона.
още по темата
Според неофициална информация на IT Home, новият смарт телефон HMD TA-1585 ще бъде оборудван със 108-мегапикселов датчик за изображения, а дисплеят ще има резолюция 1080×2400 пиксела. Това са всички детайлности към този момент.

Освен смарт телефони, HMD Global скоро ще пусне таблета HMD T21, който в действителност е обновена версия на истинския таблет Nokia T21.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР