Смартфонът е наистина изключителен. Смартфонът Huawei Pura70 Ultra току-що излезе на

...
Смартфонът е наистина изключителен.
Смартфонът Huawei Pura70 Ultra току-що излезе на
Коментари Харесай

Никой досега не е създавал нещо подобно на Pura70 Ultra. Разглобяването на новия смартфон на Huawei показа неговата уникална камера

Смартфонът е в действителност извънреден.

Смартфонът Huawei Pura70 Ultra преди малко излезе на пазара, а в Глобалната мрежа към този момент се появи видеоклип с неговото демонтиране.

В този случай това е двойно по-интересно, защото флагманът на Huawei има прибиращ се обектив за главната камера. Самото видео демонстрира по какъв начин се реализира това.

Ясно се вижда, че главната камера заема доста място във вътрешността поради този механизъм. Това частично се дължи и на едноинчовия датчик.

Интересното е, че механизмът, виновен за прибиращия се обектив, е ситуиран освен на общия корпус с фотоапарата, само че и на капака отвътре. Това значи, че става въпрос за две обособени самостоятелни системи. Това в действителност е доста извънредно.

Можем да отбележим и огромната изпарителна камера, която е видимо по-лека от тази, употребена от някои съперници. Става дума обаче за разлика от няколко грама, тъй че това, за жалост, не се отразява изключително на тежестта на устройството като цяло. То се оказа малко тежичко.

Създателите на клипа ревизираха и екрана, който при цялостно запълване с бял цвят дава бляскавост до 1242 cd/m2. В същото време ревизираха и представянето в игрите, като го съпоставиха с Mate 60 Pro+.

Там, където индикаторите са идентичн, можете да се види, че платформата Pura70 Ultra употребява видимо по-малко сила. Но в редица игри устройството е осезаемо по-бързо. Про това към момента с по-ниска или сходна консумация. Тоест тук Kirin 9010 в действителност се демонстрира като нова платформа, макар че към момента не всичко се знае за нея.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР