Смартфонът е част от снаряжението на всеки модерен човек. Това

...
Смартфонът е част от снаряжението на всеки модерен човек. Това
Коментари Харесай

Какво издава за нас начинът, по който държим смартфона си

Смартфонът е част от снаряжението на всеки съвременен човек. Това е изцяло обикновено и разбираемо, тъй като тази дребна джаджа ни улеснява живота извънредно доста. Разбира се, би трябвало да внимаваме, тъй като доста елементарно можем да станем подвластни.

 Какво издава почеркът
Какво издава почеркът

Каква персона сме съгласно това по какъв начин пишем

И тъй като в ръцете ни всекидневно се премята по един или повече смарт телефона, от Bright Side са се разровили и са попаднали на доста забавна статистика, съгласно която до 2020 година хората, които употребяват смарт телефони, ще станат близо 3 милиарда . Ето и какво издава за нас методът, по който държим телефона си.

С една ръка

 Снимка 398909

Тези от нас, които държат устройството, превъртат и пишат с една ръка, са извънредно уверени в себе си. Тези хора са подготвени да рискуват, само че рационално, което им оказва помощ да реализират мечтаните резултати.

Негативната страна обаче е обвързвана с това, че по-трудно влизат във връзки, тъй като ценят персоналното си пространство и време.

С две ръце и палец

 Снимка 398919

Хората, които с двете си ръце държат смарт телефона, само че употребяват палеца, с цел да работят на него, са интуитивни, умни и рационални. Това, несъмнено, води до мислене няколко стъпки напред преди да обещано решение да бъде взето.

 Скоро ще можем да изпратим мирис от смарт телефона си
Скоро ще можем да изпратим мирис от смарт телефона си

Технология трансформира метода, по който приказваме по Skype

В съкровен проект обаче нещата не са толкоз рационални, тъй като могат да се държат доста неоправдателно с половинките си.

С двете ръце

 Снимка 398918

Това, че използваме двете си ръце, с цел да държим устройството, а с палците пишем значи, че сме бързи, ефикасни и взимаме решения елементарно. Също по този начин бързо се приспособяваме към средата, в която попадаме.

Една ръка и показалец

 Снимка 370659

Ако използваме смарт телефона по този метод, това значи, че сме изобретателни персони. Самотата не е неприятно нещо, даже в противен случай. Независимо дали става дума за работа или писане на книга нормално имаме огромен триумф. Във връзките обаче творчеството доста постоянно се трансформира в свенливост, което не е необикновен плюс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР