Смартфон оцелява като по чудо падане от над 300 метра,

...
Смартфон оцелява като по чудо падане от над 300 метра,
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО! Телефон падна от самолет на височина от 300 метра, вижте какво записа

Смартфон оцелява като по знамение рухване от над 300 метра, откакто бе изтърван от аероплан. При това устройството е съумяло да запише всичко. Блейк Хендерсън от Нашвил в Съединени американски щати е снимал през прозореца на въздухоплавателния съд, с който е летял, когато неговият Samsung Galaxy S5 бил засмукан от ръката му и почнал своето свободно рухване към земята, написа в. " Дейли Мейл ". Племенникът на Хендерсън, Робърт Райън е разгласил видеото в YouTube. На него се виждат няколко секунди на запис от прозореца на самолета, преди апаратът да полети надолу.

Райън описа, че сега на рухването на телефона чичо му е минал през мощна турбулентност, до момента в който е преследвал различен аероплан, който се вижда на видеото.

В последна сметка телефонът пада до къща, където е открит двама мъже, грижещи се за градината. Като по знамение на телефона му няма нищо от рухването.

Двамата мъже след това върнали телефона на телефонната компания, която на собствен ред се е свързала със притежателя на апарата, с цел да му го върне.

Джуда Ричардсън написа в Youtube по отношение на случая: „ Интересното в това видео е, че когато този уред излезе на пазара, специалистите споделиха, че е зле изработен. А оцеля рухване от над 300 метра. Сега всички сме с телефони от стъкло, които се пръскат на части, в случай че паднат от маса “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР