Смарт уредите за дома са един от акцентите на шопинг

...
Смарт уредите за дома са един от акцентите на шопинг
Коментари Харесай

Пет смарт уреда за чист дом и здравословен живот


Смарт уредите за дома са един от акцентите на шопинг фестивала 11.11 в Geekbuying

Роботи-прахосмукачки и фитнес уреди към този момент са нещо всекидневно за модерния дом. Тези софтуерни устройства се грижат за хигиената в жилището и още по-важно – за здравето на неговите жители.

Сега е времето за преференциални покупки, защото огромните онлайн магазини оферират на промоция със съществени отстъпки мечтаните смарт домашен уреди. Интересни оферти ще намерите в секцията на Geekbuying, където тече грандиозния шопинг фестивал 11.11. Тук се оферират роботизирани и джобни прахосмукачки, фитнес уреди, устройства за персонална грижа и здраве, смарт осветяване и други

По-долу представяме в резюме пет определени смарт уреда за дома, на привлекателни цени, които ще ви улеснят да поддържате жилището си чисто и да останете в кондиция, поради рестриктивните мерки в условия на обществена изолираност:



е известна вакуумна прахосмукачка робот, която се отличава с огромна всмукателна мощ от 2200Pa, лазерна система за картографиране и ориентиране, способна да прави както изсъхнало, по този начин и мокро разчистване на жилището. Този забавен модел се предлага за $299,99 с ваучър за отстъпка NNNTIAGO5.



е още един интелигентен почистващ робот – вакуумна прахосмукачка с всмукателна мощ 2600Pa и независимо зареждане, който чисти твърди настилки и килими, поддържа също дезинфектиране на повърхността и се оправя даже с космите от домашните любимци. Моделът, доставян от склад в Европа, може да бъде ваш против $448,99 с ваучър за отстъпка NNNTIAGO1.



е също представител на вакуумните прахосмукачки-роботи, който има всмукателна мощ 2000pa, поддържа изсъхнало и мокро разчистване, употребява лазерна система за картографиране и ориентиране, а също така можете да му задавате виртуални стени. Международната версия на робота се предлага за $399,99 с ваучър за отстъпка NNNTIAGO4.



е познатият на мнозина фитнес апарат от Xiaomi Yopin, по-точно пътека за вървене и тичане, която има сгъваем дизайн за по-лесно предпазване, може да се управлява с мобилно приложение и предлага редица други улеснения и отбрани за хора, които желаят да поддържат отлична физическа форма. Може да стане ваше владеене против $314,99 с ваучър за отстъпка NNNTIAGO3 и доставка от Европа.



е една по-различна от показаните дотук прахосмукачки – тя е ръчна и безжична, задоволително комфортна и лека за нежни дамски ръце, само че в същото време мощна (150AW), с безчетков мотор 420W, батерия 3610 mAh и OLED екран. Удоволствието да имате разполагаем това почистващо украшение ще ви коства $328,99 с ваучър за отстъпка NNNTIAGO12.

Това е единствено дребна част от големия брой, предлагани в Geekbuying. Наред с оповестените понижения на регулярните цени, можете да се възползвате от купони за отстъпки, които варират според от категорията на продукта и неговата цена:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР