Смарт решението на Бош Термотехника отговаря на най-високите стандарти за

...
Смарт решението на Бош Термотехника отговаря на най-високите стандарти за
Коментари Харесай

Бош Термотехника представи интелигентната Термопомпа за Европа

Смарт решението на Бош Термотехника дава отговор на най-високите стандарти за качество и е сертифицирано в сходство с HP Keymark и Европейската асоциация за термопомпи (ehpa) В България " Бош Термотехника " предлага устойчиви и екологични решения за отопление и изстудяване на битови и промишлени потребители
Бош Термотехника показа новаторската си термопомпа Compress 3400i AWS - наречена " Термопомпа за Европа ", с която компанията прави устойчивото отопление и изстудяване налично за всеки. Продуктът беше показан онлайн онлайн и бяха демонстрирани разнообразни приложения с действителни образци от Франция и Германия. Фернандо Диас, началник на Развойния отдел за термопомпи в Авейро, изясни ролята на новата термопомпа за устойчивото отопление и изстудяване в цяла Европа, а Ян Брокман, ръководител на борда на шефовете на Бош Термотехника, показа тактиката на компанията за реализиране на климатичните цели в строителния бранш.

Compress 3400i AWS е умна термопомпа въздух-вода, която работи с екологично чист хладилен сътрудник. В композиция с Енергийния управител на Бош може елементарно да се интегрира и потреблението на независимо генерирана слънчева сила. Термопомпата работи енергийно дейно, има доста по-нисък парников капацитет и надлежно - доста по-слабо влияние върху световното стопляне.

 Снимка: Bosh

Поради ниското равнище на звуково налягане на външното тяло, термопомпата в режим на сън не е по-шумна от ледник, което обезпечава еластичност при избора на нейната позиция в дома. Решението на Бош дава отговор на най-високите стандарти за качество и е сертифицирано в сходство с HP Keymark и Европейската асоциация за термопомпи (ehpa)

" Действията в региона на климата изискват отговорност към потреблението на разнообразни въглеродно-неутрални технологии във всички сфери на стопанската система. " Термопомпата за Европа " е едно от решенията, които Бош предлага, воден от устрема си да понижи резултата от климатичните промени. На световно равнище Бош влага 300 млн. евро в развиването на термопомпени системи, " сподели Йордан Дочев, шеф продажби на " Бош Термотехника " в България.

 Снимка: Bosh

Устойчивостта към този момент не е периферна тематика, а значителен аспект от главния бизнес на Бош. Над една трета от въглеродните излъчвания се генерират от постройките, а преходът към различно отопление и изстудяване стартира от термопомпите. Бош Термотехника се стреми да пораства в бизнеса с термопомпи два пъти по-бързо от пазара и реализира това макар затруднените доставки и доста по-високите цени на суровините.

 Снимка: Bosh

Интелигентната термопомпа на Бош е част от напъните на компанията да поддържа Зелената договорка на Европейски Съюз, изключително в миг на енергийна рецесия, която още повече акцентира нуждата от стабилно развиване. Бош е фокусирана върху създаване на технологии, неутрални за климата, а от 2020 година всички местоположения на компанията по целия свят са неутрални за климата.

Материалът е възложен от Bosch
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР