Smart POS by Postbank е новото мобилно приложение на Пощенска

...
Smart POS by Postbank е новото мобилно приложение на Пощенска
Коментари Харесай

Приложението Smart POS превръща мобилния телефон в ПОС терминал

Smart POS by Postbank е новото мобилно приложение на Пощенска Банка, предопределено да улесни цифровите заплащания за дребния бизнес в България. То е основано в партньорство с Vivacom и дава опция на дребни и междинни предприятия да преминат към безконтактни разплащания.

Приложението трансформира мобилния телефон в ПОС терминал

Smart POS дава опция да се одобряват елементарно и комфортно заплащания с карти Mastercard и VISA, в това число цифровизирани карти, непосредствено на мобилен смарт телефон. По този метод приложението отстрани потребността от закупуване, инсталиране и поддържка на в допълнение ПОС устройство.

Smart POS има комфортен интерфейс и функционалности, които вършат цифровите заплащания налични за всички. За да се подсигурява високо равнище на сигурност и експедитивност при всяка трансакция, се ползва технологията, употребена при EMV чип картите. Това разрешава елементарно, комфортно и надеждно клиентите да ръководят своя бизнес - на всички места и когато и да е.

Настоящата акция за „ Smart POS by Postbank " се осъществя с поддръжката на картовите организации. Включително и на интернационалния опит на Mastercard, като водач в софтуерните решения за картови разплащания и подпомагането на дигитализацията и конкурентоспособността на дребния бизнес в България. Това е и част от тактиката на Mastercard да включи 50 милиона дребни и междинни предприя по света в цифровата стопанска система до 2025 година


С какви телефони работи Smart POS

работи с всички смарт телефони, които имат вградена NFC технология и операционна система Android. Такива устройства са част от портфолиото на Vivacom. През 2023 година телекомът показа първия наличен с NFC функционалността, която разрешава цифрови разплащания.

„ От Vivacom имаме вяра, че мобилното приложение Smart POS на Пощенска банка ще даде опция на локалните бизнесмени да са по-ефективни, като им даде инструментите, от които се нуждаят, с цел да одобряват елементарно и бързо цифровите заплащания. Vivacom работи целеустремено за развиването и подпомагането на дребния и междинен бизнес. За четвърти път в границите на 2 години ние организираме акцията, в която създаваме цялостни телеком предложения и решения, предопределени за този сегмент от клиенти ”, сподели Мартина Кръстева, Старши управител „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

„ Ние бяхме първата банка в България, която посредством Smart POS by Postbank предложи елементарно и комфортно решение за безконтактни разплащания на всеки търговец. Иновативната услуга способства за ефикасното развиване, както на микро и дребни търговци, по този начин и на огромни компании, които ръководят бизнеса си „ в придвижване “. ", разясняват от Пощенска банка.

„ Със Smart POS by Postbank се икономисват разноски за инсталиране и поддръжка на ПОС терминали. Избягват се и опасности от щета на тези устройства и свързаната с това краткотрайна неспособност за реализиране на безконтактни заплащания. Като водач в своя бранш имаме вяра, че взаимната ни работа с водещ бранд като Vivacom е разумна стъпка към едно сполучливо партньорство. “, допълват от финансовата институция.

Партньорството сред Vivacom и Пощенска Банка чака да донесе ново улеснение и успеваемост за дребния бизнес, като разпространява и направи цифровите заплащания по-достъпни и лесни за прилагане. Чрез потреблението на мобилното приложение Smart POS by Postbank търговците могат да станат по-конкурентоспособни в цифровия свят.

Повече информация по отношение на приложението и по какъв начин може да бъде от употребява от дребните бизнеси, може да намерите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР