Смарт часовникът се учи да предвижда паническите атакиПотребителите на Apple

...
Смарт часовникът се учи да предвижда паническите атакиПотребителите на Apple
Коментари Харесай

Apple Watch ще се грижи и за психичното ни здраве

Смарт часовникът се учи да планува паническите офанзиви

Потребителите на Apple Watch ще получават вести и за под паника офанзиви
(снимка: CC0 Public Domain)

Apple създава нови благоприятни условия за своя смарт часовник, загрижена за психологичното здраве на клиентите си. В бъдеще Appe Watch ще предизвестява потребителите за под паника офанзиви, разкриват профилирани издания.

Новата функционалност ще включва детайли на изкуствен интелект, както и пулсов оксиметър, който се употребява за неинвазивно премерване на равнището на засищане с О2 в капилярната кръв, заяви EverythingApplePro.

Според неофициални информации, специфичният датчик би трябвало да дебютира в новия модел Apple Watch Series 6, който се чака на пазара тази есен. Технологията ще разреши на часовника да дефинира по кое време потребителят изпитва стрес или тревога.
още по тематиката
В момента Apple към момента изследва опциите за автоматизирано разкриване на под паника офанзиви и не е изцяло несъмнено, че новата функционалност ще е налична в Watch Series 6. Тестването може да отнеме спомагателна година на компанията.

Целта на функционалността е да планува допустима паническа офанзива, преди появяването й, както и да предизвести потребителя за това, като предложи помощ – да вземем за пример, дихателни извършения, отмора, в случай че той кара, и така нататък

За да подобрят точността на функционалността, потребителите ще могат ръчно да вкарват признаците си. Това ще разреши на Apple Watch да предвижда по-добре сходни офанзиви. Технологията ще поддържа и история на всички открити под паника офанзиви.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР