Смарт часовникът с първата за бранда функция за измерване на

...
Смарт часовникът с първата за бранда функция за измерване на
Коментари Харесай

Yettel предлага оптималния технологичен тандем за мониторинг на здравето с HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3

Смарт часовникът с първата за марката функционалност за премерване на кръвно налягане посредством надуваема каишка идва с образован Bluetooth/Wi-Fi кантар до края на май

На прага на най-активния интервал от годината Yettel предлага специфична композиция от два топ продукта на HUAWEI в един най-благоприятен софтуерен тандем за влизане във форма и мониторинг на здравния статус. До края на май потребителите, които търсят своя съдружник в дейния метод на живот, могат да сграбчен HUAWEI Watch D с първата за марката функционалност за премерване на кръвно налягане посредством новаторска надуваема каишка в комплект с образован кантар HUAWEI Scale 3. През целия месец новаторският смарт часовник идва дружно със супер прецизната Bluetooth/Wi-Fi везна на цена от 799,99 лева в брой или на погашение по 36,99 лева на месец за 2 години.

Отличителната функционалност на HUAWEI Watch D стъпва върху комплицирани съставни елементи за кръвно налягане, като високопрецизен датчик за налягане, новаторска микровъздушна помпа и въздушна възглавница, в извънредно компактна форма. Без значение обаче дали потребителят търси фокус върху здравния статус, желае съвременен съдружник във времето за отдих и развлечение или просто е буен обожател на смарт технологиите – големият набор от функционалности на смарт часовника e селекциониран по този начин, че да отговори на потребностите на всяка възраст. Моделът прави ЕКГ разбор, мониторинг на сърдечния темп и на равнището на О2 в кръвта (SpO2). Предлага прогнозиране на менструалния цикъл, режим на хранене, следи равнища на стрес, температура на кожата и разполага с над 70 спортни режима. Оборудване е с GPS и NPC и даже с образован гласов помощник, с който потребителят може елементарно да ръководи възпроизвеждането на музика, да постави нова тревога или да изиска информация за прогнозата за времето.

Смарт часовникът разполага с научно-базираната технология на HUAWEI за следене на качеството на съня TruSleep, безжично зареждане, умна връзка със смарт телефон и е съчетаем с iOS и Android. Има моден дизайн, резистентен е на надраскване и изхабяване, а ръководството е извънредно елементарно с помощта на огромния 1.64 “ AMOLED екран. Традиционно за часовниците на марката и можем да намерим дългия живот на батерията, който доближава до 7 дни с едно зареждане и до 6 измервания на кръвно дневно, а през приложението HUAWEI Health потребителите наблюдават и споделят всички значими за тях данни.

HUAWEI Scale 3 , който идва в комплект с HUAWEI Watch D, предлага доста повече от функционалностите на обичайните електронни везни. С третото потомство образован кантар от HUAWEI потребителят може да получи цялостна визия за физическото си положение с 11 разнообразни телесни знака и общо 14 стойности, измежду които: тегло, показател на телесната маса (BMI), % на телесните мазнини, чиста мускулна маса, маса на скелетните мускули, съществена скорост на метаболизма, равнище на висцеларна лой, наличие на минерали в костите и % на вода в тялото.

HUAWEI Scale 3 поддържа съпоставяне на данни за хора на една и съща възраст и е екипиран с Wi-Fi и Bluetooth връзка с два режима, тъй че данните се актуализират в действително време и могат да бъдат преглеждани във всеки един миг. Кантарът работи с TruFit технологията на компанията – модел за установяване на телесния състав, създаден взаимно от института по физика в Хефей, Китайската академия на науките и HUAWEI, тъй че всяко премерване е точно и научнообосновано.

Отново през приложението HUAWEI Health се генерира обстоен разбор на телесния състав на потребителя дружно с насоки за реализиране на по-добри резултати. Там са налични над 200 подготвителни курса, в това число за понижаване на мазнините и увеличение на мускулната маса, а всяка смяна в данните за телесния показател има исторически записи.

Още за HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3 можете да намерите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР