Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и

...
Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и
Коментари Харесай

А1 предлага нов комплект от джаджи Huawei специално за спортни фенове

Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и смарт везна Huawei Body Scale AH100 работят в синхрон, с цел да преобразиш тялото си
С отпадането на рестрикциите от изключителното състояние опциите за спорт навън се усилиха, а новото предложение от А1 е ориентирано точно към хората, които считат да се възползват от тях. Три разнообразни джаджи с марка Huawei са ориентирани към грижата за положителната форма на своите консуматори. Това са най-новият модел смарт часовник Huawei GT 2e, Bluetooth слушалките Huawei FreeLace и смарт везната Huawei Body Scale AH100.
Всички тези джаджи могат да бъдат елементарно интегрирани към смарт телефон, благодарение на приложението Huawei Wear, което е съвместимо с устройства, които употребяват Android и iOS. Смарт везната работи и с настрана приложение – Huawei Body Fat Scale, което също е съвместимо с тези операционни системи.
Смарт часовникът Huawei GT 2e е екипиран още със акселерометров датчик, жироскоп, геомагнитен датчик, оптичен датчик за сърдечен темп, датчик за околна светлина, датчик за налягане на въздуха и други потребни функционалности за всеки състезател. Той се свързва с останалите джаджи чрез Bluetooth, водоустойчив е, а батерията му устоя до 14 дни с едно зареждане.
Часовникът се свързва чудесно с второто устройство в предлагането на А1 – Bluetooth слушалки Huawei FreeLace. От часовника може да се пуска музиката, до момента в който слушалките се възползват от технологията за понижаване на околния звук Crystal Clear Calls. Както подсказва името ѝ, със същия триумф, през слушалките могат да се одобряват и позвънявания. Те, сходно на часовника, също са водоустойчиви и могат да бъдат носени на открито, без значение от прогнозата за времето. С едно цялостно зареждане слушалките подсигуряват до 18 часа слушане на музика. Дори и единствено 5 минути включени в смарт телефона са задоволителни за приложимост до 4 часа.
Последната джаджа в триото на А1 е предопределена да остане у дома, само че е не по-малко значима за всеки, който се е заел с задачата да построява по-здраво тяло. Смарт везната Body Scale Huawei AH100 мери не просто килограми, само че и разрешава измерването на % телесна лой, както и още 9 детайла на телесната конструкция. Резултатите на тези индикатори се записват и демонстрират смяната им във времето благодарение на разнообразни графики. Вероятно малко спортни запалянковци са чували за везна, в която може да се основават потребителски профили, само че Huawei Body Scale AH100 е тъкмо такава. Тя може да запомни до 10 души и да им дава постоянна статистика.
А1 е единственият оператор в страната, който предлага този смарт комплект. Предложението може да бъде намерено както в магазините в страната, по този начин и онлайн на А1.bg. Комплектът се предлага с мобилни тарифни проекти от А1 или при опазване на актуалните абонаменти. Цените му стартират от 189,99 лева в брой, при покупка с A1 One Unlimited или 9,99 лв. на месец, при поръчка на погашение със същия тарифен проект.
 
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР