Сляпото следване на модни тенденции, които се появяват сякаш от

...
Сляпото следване на модни тенденции, които се появяват сякаш от
Коментари Харесай

Модни тенденции, на които е време да кажем сбогом

Сляпото следване на фешън трендове, които се появяват като че ли от нищото, може да навреди на възприятието ви за персонален жанр, както и на бюджета ви. Въпреки това, обратно на общоприетото мнение, трендовете може да не са просто маркетингова тактичност, която марките ползват, с цел да продават своите артикули.

Помислете за това по следния метод — земеделската земя се нуждае от смяна във типа на културата, отглеждана понякога, с цел да може почвата да остане плодородна. Ако един фермер непрестанно отглежда единствено царевица, да вземем за пример, по този начин нареченото монокултивиране в последна сметка ще докара до деградация на почвата.

Същото може да се каже и за модата. Докато някои се възползват от носенето на едно и също нещо още веднъж и още веднъж, не всеки се радва на монотонността на минималистичния дрешник. Промяната на вашия персонален жанр понякога – като се сбогувате с остарелите фешън трендове, които към този момент не отразяват това, което сте – може да промени вашето въодушевление и общо мислене към по-добро.

Важно фешън умеене, което би трябвало да притежавате, е разбирането на циклите на трендовете, с цел да знаете какво ще се върне по-късно, тъй че да можете да знаете авансово дали нещо е уместно за вас или не. За благополучие, когато заменяте тези части, които към този момент не резонират с вас, стилните други възможности са в обилие.

Модни трендове, на които е време да кажем довиждане

Шапка с необятна външна страна

 фешън трендове Модни трендове, на които е време да кажем довиждане фотография: pinterest

Тази година най-модерните модели шапки ще бъдат тези, които по форма наподобяват камбана. Що се отнася до шапката с необятна външна страна, тази алтернатива е допустима единствено за летен курорт, с цел да предпазите лицето си от рисковата целувка на слънцето. В града такава шапка ще наподобява безвкусна и нелепа. Забравете тези фешън трендове с шапка с необятна външна страна и я заменете с нещо по-стилно.

Кожено яке с щампа

Кожените якета надали в миналото ще излязат от мода. Тази универсална дреха може да се носи както с маратонки и спортен екип, по този начин и с рокля и обувки с високи обувки. Трябва обаче да внимавате с дизайна на продукта. През 2024 година блестящо оцветените и боядисани якета ще се смятат за неприятен усет. Откажете се от детския фон, вериги, рисунки и купете елементарен, непоколебим модел. Следете фешън трендове за 2024 година, с цел да сте в крайник с модата.

Комплект пръстени

 фешън трендове Модни трендове, на които е време да кажем довиждане фотография: pinterest

Преди две години носенето на комплекти пръстени беше необикновено стилно. Можехме да носим няколко бижута на един пръст едновременно и не се ограничавахме до златни или сребърни части. Сега тази наклонност изчезна от листата на новите фешън трендове. Вместо комплект, носете солидни пръстени, които преди са се смятали извънредно за мъже.

Плюшено кожено палто

Време е да кажем твърдо „ не “ на това сладко и топло нещо. Вместо плюшена версия, заложете на обемна, свободна шуба с колан, с цел да наблегнете фигурата си даже в студения сезон. Носете го както с солидни ботуши, по този начин и с високи ботуши. Следете тези фешън трендове, с цел да изглеждате стилно.

Тесни дънки

 фешън трендове Модни трендове, на които е време да кажем довиждане фотография: pinterest

Тесните дънки са на мода през последните няколко години. Показвайки бедра и мускули на прасеца, тесните дънки направиха всичко належащо, когато ставаше дума за фукане с форма. Въпреки това, необятната кройка е мястото, където отиваме в този момент. Може би не е нужно да се отървавате от всичките си тесни панталони, само че най-малко инвестирайте в няколко необятни кройки за новата година. Бъдете крайник с най-новите фешън трендове.

Тъмен чорапогащник през лятото

 фешън трендове Модни трендове, на които е време да кажем довиждане фотография: pinterest

По-добре е просто да не носите чорапогащници в тъмни цветове през лятото, тъй като не наподобяват естетически приятни. Имайте поради правилото, че телесният цвят на чорапогащниците би трябвало да е един звук по-тъмен от този на кожата. По-заоблените дами би трябвало да избират този продукт в черната гама – това ще направи краката им по-слаби.

Възможно е да носите чорапогащници с летни обувки, само че е значимо да изберете верния цвят и текстура. Но не забравяйте, че в никакъв случай не е добре да носите чорапогащници със сандали.

Следете всички фешън трендове в случай че желаете да сте в крайник с модата и захвърлете просто ненужните ви неща от дрешника.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР