Слуз в белите дробове и бронхите – полезни рецепти Процесите

...
Слуз в белите дробове и бронхите – полезни рецепти Процесите
Коментари Харесай

Слуз в белите дробове и бронхите – бабини съвети

Слуз в белите дробове и бронхите – потребни предписания

Процесите на струпване и изхвърляне на слуз (храчки) е развой на разчистване на тялото от всевъзможни замърсявания (микроорганизми, алергени, токсини).

Природата е измислила храчките и слузта като средство за самопочистване на организма от всичко, само че от време на време това се трансформира в патология и би трябвало да се оправим с този проблем. Как? Първият метод е да се свържете със експерт и да следвате неговите указания. Съществуват домашни способи за лекуване и изхвърляне на слуз от белите дробове, в случай че положението ви не е сериозно и не изисква незабавна здравна помощ.

Лек с овес
Ще ви трябват цели овесени ядки и един литър мляко. Смесете съставките и ги сложете на котлона, когато половината от течността се изпари, оставете да изстине. След това, като употребявате цедилка, прецедете и пийте отварата на празен корем.

Курсът продължава една седмица, през която слузта се задейства и стартира да се отделя щедро, могат да стартират пристъпи на кашлица, методът се употребява, когато храчките се натрупват, само че не се отделят, в този случай този способ е за вас.

Борови шишарки с мляко
Ще ви трябват мляко, зелени борови шишарки и борова смола. Смесете половин литър мляко и 4 шишарки, сложете на котлона, незабавно щом половината течност се изпари, прибавете смолата и пресипете е в термос и оставете да се упорства 4-5 часа.

Лекарството е доста дейно за облекчение на храчките и слузта в бронхите и белите дробове.

Комунига, женско биле и бъз
Ще ви трябват бъз, комунига, женско биле и вода. Запарете билките. Приема се на дребни порции под формата на чай.

Гимнастика за дишане
Гимнастиката за дишане е не по-малко ефикасна в битката против храчките и слузта. Основното предписание е гимнастиката да се прави в проветрено помещение, 2-3 пъти дневно.

Диафрагмата и междуребрените мускули се задействат посредством гимнастиката.

Как се извършва?
Дълбоко и оптимално поемане. Задръжте дъха си и започнете къси, не огромни издишвания.

Дълбококо, оптимално поемане, задръжте дъха си и надуйте стомаха. Издишването е оптимално, значимо е стомахът да се свие, колкото е допустимо.

Вижте още: Банани и мед против хронична кашлица и бронхит

Надувайте въздушни балони и сапунени мехурчета колкото е допустимо по-често.

Запазете тези предписания за разчистване на слуз в белите дробове и бронхите и бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР