Слушам всякаква музика и смесвам това, което правя в песните

...
Слушам всякаква музика и смесвам това, което правя в песните
Коментари Харесай

Дичо: Ще направя юбилеен концерт на 30-ти ноември в София

Слушам всякаква музика и разбърквам това, което върша в песните ми. Сега е интервал на разцъфване, любовен е и ми се стори обикновено да направя такава ария, която е напълно друга от предходните. Това показа в студиото на „ Добро утро, Европа “ артистът Дичо. Танцьорите, които вземат участие в новото му парче „ И след съня “ са Васил и Таня, които са републиканските ни първенци по салса за предходната година.
Винаги има танци в сюжета на песните ми, само че тук е доста красиво. Песента съм си я свирил, пристигна ми на мен като концепция. Но я написа Жана Живкова, с която не бях работил до момента, множеството от красивите неща тя ги е написала. Песента е за връзките сред мъжа и дамата, за това мъжа да обръща внимание на дамата, а не когато се прибере от работа да падне и да заспи. На множеството хора това им е всекидневието за жалост.
Моите деца към този момент са огромни, само че майката е орлицата, тя ги гледа децата, аз не съм чул по кое време плачат дори. Тази ария не е чак някакъв подарък за жена ми, само че нещо малко от сърце, да има малко любовни ноти, признава изпълнителят.

 
Искам да направя юбилеен концерт на 30-ти ноември в София. Ще бъде в event центъра на Пиротска 5. Там снимах и клипа, красиво място. Ще има място за над 1000 индивида. Билетите ще ги пуснем за продажба от юни. Ставам на половин век, време е за по-голям концерт. Ще поканя и всички другари, с които съм свирил във времето. Акага, Део, Лео, Играта, Поли Генова. Ще има хора и от Д2. Няма да имам предвид доста тях, имам и 30 нови песни след тях, тъй че ще е забавно за хората. Ще има 8-9 части, които не са представяни, ще направя компилация.
Голямата пристрастеност на изпълнителя, когато не е на сцената, е готвенето. Той признава, че готви с огромно наслаждение за фамилията си и даже тази заран ги е зарадвал с палачинки. Няма обаче време да снима кулинарните шедьоври. Имам време единствено за музика и деца. Тези двете неща съм оставил сега в живота си, сподели Дичо.

Цялото изявление гледайте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР