Слушам това, което казват, но версията им е несъстоятелна. Нелогична

...
Слушам това, което казват, но версията им е несъстоятелна. Нелогична
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Основната грешка на МВР е неоценка на личността на Владимир Пелов

Слушам това, което споделят, само че версията им е несъстоятелна. Нелогична е, ненормално е да отидеш при хора, на които нямаш доверие. Да нападаш, да заплашваш. Как са се насочили да отидат съответно в този адрес? Това е парадокс. Това съобщи някогашният шеф на отдел „ Убийства ” Ботьо Ботев пред Би Ти Ви.

Неговият коментар е във връзка изявленията на фамилията, в чийто дом се е укривал избягалия пандизчия Владимир Пелов, преди да бъде убит в центъра на Ботевград.

" Не забравяйте нещо друго, което е реалност - това е домът на негов остарял другар, причинител на ликвидиране, който се е самоубил в пандиза. Връзката с тези хора е построена на доверие от годините. Тук има основна връзка с въпросните хора, в които се е укривал ", счита ексшефът.

" Много неща се чуха в пространството. Много рецензии си насочиха. Да се подлага на критика е елементарно, да се вършат оценки е малко несъстоятелно ", добави той.

" Сложно е да се направи оценка. Считам, че главната неточност е неоценка на личността на Пелов. На неговите нрави, разсъдък и логика на психиката. Това са комплицирани неща, които е трябвало да се изяснят. Това, че не е сбъднат надзор в региона на Ботевград е един значителен пропуск ", съобщи още Ботев.

" Би трябвало да се направи преоценка във връзка с цялата активност от бягството им до придвижването им и държанието им. Би трябвало да заловят Радослав Колев жив. Ако се направи преоценка на досегашната активност ще го заловен ", счита той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР