Слушалките са станали по-удобни в сравнение с предшественика си и

...
Слушалките са станали по-удобни в сравнение с предшественика си и
Коментари Харесай

Гениално! Новите TWS на JBL имат калъф с възможност за стрийминг на музика от кабелни устройства

Слушалките са станали по-удобни спрямо предшественика си и са получили нова забавна функционалност.

JBL публично показа новия си модел безжични слушалки Tour Pro 3. Устройството заменя второто потомство и предлага редица усъвършенствания по отношение на него.

Калъфът за зареждане е екипиран с огромен 1,57-инчов сензорен екран, който ви разрешава да показвате спомагателна информация, като да вземем за пример името на музикалното произведение по време на неговото възпроизвеждане. По-големият екран трансформира калъфа в опция на смарт телефона, когато би трябвало да превключвате песните, да настроите алармата или да ревизирате текстово известие. Той също по този начин улеснява достъпа до настройките на слушалките, в това число настройките за шумопотискане и профилите на еквалайзера.

Друга забавна специфичност на устройството е опцията за подаване на сигнал от зарядното устройство от кабелни източници. Този калъф може да бъде обвързван към всеки звуков източник посредством USB Type-C конектора и да трансферира наличието към самите слушалки. С поддържаната технология Auracast сигналът може да се предава по едно и също време към няколко устройства.

Новите Tour Pro 3 са снабдени с 11 мм представители. За съпоставяне, предшественикът използваше 10 милиметрови мембрани. Времето на самостоятелна рабоита е останало същото. Вградените акумулаторни акумулатори са задоволителни, с цел да се наслаждавате на обичаната си музика в продължение на 10 часа с изключено интензивно шумопотискане. Ако употребявате калъфа за зареждане, това време се усилва до 40 часа. Поддръжката на технологията за бързо зареждане ще обезпечи три часа потребление на слушалките след 10 минути зареждане от електрическата мрежа.

Съобщава се и за поддръжката на тримерен тон, макар че тази функционалност се базира на технологията за следене на главата. Всички тези нововъведения са се отразили доста на цената на новите слушалки. Ако JBL Tour Pro 2 струваше по време на излизането на пазара 249 щатски $, за JBL Tour Pro 3 ще би трябвало да се платят 50 $ повече.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР