Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се

...
Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за записа: Демократична България е малкото ДПС, а Промяната - малкият ГЕРБ

Слушахме по какъв начин Кирил и Асен приказват по какъв начин би трябвало да се овладеят службите и по какъв начин това е синхронизирано с непознати посолства и " законно, нелегално " да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как Движение за права и свободи няма да бъдат атакувани, тъй като Христо Иванов им споделил, че им трябват. Кой е дребното Движение за права и свободи в този случай - Демократична България. А кой дребното ГЕРБ - " Продължаваме промяната ". Това сподели Тошко Йорданов от " ИТН " в утринния блок на Би Ти Ви. 

И без това " Промяната " е с фрагменти от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, само че вярно са се освободили от тях, тъй като са некадърни, сподели още той.

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма мнения за това как да се оправим с инфлацията, бюджета и растящите цени.

Коментирайки фотографията, на която парламентарната група на Има Такъв Народ яде пуканки на фона на конференцията на Радостин Василев, Тошко Йорданов съобщи, че има задоволеност, тъй като " истината победи ".

Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме естествени хора и това е мигане в цялата обстановка, сподели още той, представен от " 24 часа ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР