Слушах г-н Василев който даде оценка на 9 месеца –

...
Слушах г-н Василев който даде оценка на 9 месеца –
Коментари Харесай

Дилов: Константин Иречек е казал, че в София се срещат 3 вида хора – настоящи министри, бивши и бъдещи

„ Слушах господин Василев който даде оценка на 9 месеца – не беше напълно безсмислено. Това беше комплициран опит, който нашите сътрудници не устояха. За жал устоя половината на контрактуваното. Далеч преди НЛО, Константин Иречек споделя, че в София се срещат 3 типа хора – сегашни министри, някогашни министри и бъдещи “. Това разяснява пред Нова депутатът от ГЕРБ/СДС Любен Дилов-син.

„ Сега политическата групировка ще би трябвало да изискат още веднъж доверието на хората и това ще е най-трудното. За страдание, нашите съперници някогашни сътрудници се концентрират единствено върху това да са срещу ГЕРБ. Само за 10 дни от оставката на Василев виждам, че футбола се оправя, има банани на сергиите, значи нещата вървят… “, пошегува се той.

Дилов попита Политическа партия какво ги тормози Калин Стоянов като министър.

„ Само доскоро Василев сподели че изборите се вършат от Информационно обслужване, какво желаят тогава. Защо се намесват други неща. Имаше спогодба за 18 месеца ръководство и започнаха условия, искания… Нали беше ясно, че министри се сменят с единодушието на двамата Габриел и Денков. Гледам в вероятност и мога да кажа, че това е Народно събрание, което участваше интензивно в контрола на Министерски съвет и беше положително. На Народното събрание му следва да реши дали да сменя регулатори. Непрекъсваемостта на Народно събрание е положително решение, най-малко няма да се стигне до това Министерски съвет да подписва неконтролируемо контракт от 30 година, както сме виждали “, сподели още депутатът.

„ На мен живота ми мина в правосъдни промени, единствено говорене и мантри има, тъй като няма никакви белези за това до какво води. Ако питате един човек в какво се показва правосъдната промяна, няма да разберете. Гласовете се броят на количество, а не на качество, по тази причина „ Гергьовден “ се вграждаме към огромни, с цел да можем прагматично да прокараме нещо “, разяснява още Любен Дилов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР