Слушах – как изследват цели градове. Знаете ли какво е

...
Слушах – как изследват цели градове. Знаете ли какво е
Коментари Харесай

Половината от хората по улиците знаят много добре, че са болни, но не са в карантина

Слушах – по какъв начин изследват цели градове. Знаете ли какво е сега у нас? Половината от тези, които се разхождат по улицата, знаят доста добре, че са заболели от. Част от тях са с позитивни антигенни проби, само че никой не ги е карантинирал, тъй като към момента пациент с позитивен бърз антигенен тест не значи за страната, че е болен . Той вероятно може да получи болничен от нас, само че не може да бъде длъжен да си стои у дома. В резултат на което има заболели, които продават по магазините, които вървят на работа и заразяват своите сътрудници. Това е нещо, с което ние няма да се оправим. Това е една лавина, която към този момент е тръгнала, която набира скорост и ние каквото и да вършим оттук насетне към този момент сме изпуснали момента .
Това сподели пред btv доктор Виктория Чобанова – ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София област.
С ограниченията сега ще се забави процеса краткотрайно, само че сега, в който се рахлабят малко и нещата ще тръгнат отново , твърди тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР