Служителят заяви, че на израелските военни е възложено да предложат

...
Служителят заяви, че на израелските военни е възложено да предложат
Коментари Харесай

Военният кабинет на Израел без решение как ще отговори на Иран. С...

Служителят съобщи, че на израелските военни е предоставено да предложат спомагателни разновидности за деяние. Отделно от това почитан чиновник от администрацията на Байдън съобщи пред кореспонденти, че израелски чиновник е споделил на Съединените щати, че те не се стремят към забележителна ескалация на.

" Мисля, че Израел ясно ни съобщи, че не търси забележителна ескалация с Иран. Те не търсят това. Те се стремят да се предпазят и да се защитят ", сподели висшият чиновник на администрацията.

 

По-рано на 14 април министърът на военния кабинет на Израел Бени Ганц съобщи, че Израел " ще изиска от Иран да заплати цената по метод и във време, които са подобаващи за нас ".

 

Междувременно Съветът за сигурност на Организация на обединените нации се събира в неделя вечер поради офанзивата на Иран против Израел , съобщи Ройтерс.

 

„ Иранското нахлуване е сериозна опасност за международния мир и сигурност и аз чакам Съветът да употребява всички средства, с цел да предприеме съответни дейности против Иран ”, сподели в X постоянният представител на Израел в международната организация.

Заседанието ще се организира в 20:00 ч. по Гринуич (23:00 ч. българско време), заяви пред публицисти непрекъснатото посланичество на Малта, която ръководи този месец Съвета за сигурност, съобщи Франс прес.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР