Служителят на реда извършвал проверка, когато го връхлита колата, управлявана

...
Служителят на реда извършвал проверка, когато го връхлита колата, управлявана
Коментари Харесай

Флагман: Генади Троев на 31 години е убитият полицай

Служителят на реда правил инспекция, когато го връхлита колата, ръководена от пийнал водач

31-годишният Генади Троев е служителят на реда, погубен от пийнал водач на пътя  Маленово-Стралджа, заяви.  Трагедията се разигра нощес след 21:00 ч. Служителят на реда, който е от Стралджа, е бил със собствен сътрудник на пътя, с цел да извършат инспекция на незаконен мигрант. 

„ В РУ-Стралджа са получили са сигнал за емигрант. Отиват на място и го откриват. Докато тече инспекцията, кола го връхлита. При мощния удар Генади е изхвърчал към 15-ина метра отвън пътя “, споделя пред Флагман.бг другар на служителя на реда. 

На място незабавно идва кола за спешна помощ, само че няколко минути по-късно служителят на реда издъхва.

„ Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че за служителя на реда е нямало никакъв късмет за оцеляване. Беше страховит човек. В системата на Министерство на вътрешните работи е най-малко от 5 години. Много съзнателно си изпълняваше служебните отговорности. Обичаше и да спортува, беше вратар на локалния тим ОФК „ Стралджа “. Футболът беше огромната му пристрастеност “, споделя негов съотборник.

Генади Троев е прочут и в Бургас. Той е живял в морския град повече от 5-6 години. Тук е приключил висшето си обучение – в Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “. Решил обаче да се прибере в родния град Стралджа. Мечтата му е била да стане служител на реда. 

Шофьорът палач е арестуван. По информация на Флагман.бг това е 44-годишен от Стралджа. Той се движел с доста висока скорост, а дрегерът след злополуката отчел над 1 промила алкохол в кръвта. 

Очаква се прокуратурата да удължи ареста на Айвазов, а по-късно да изиска от съда и непрекъснатото му задържане. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР