Служителят, който е подал сигнал срещу собственика на Хидрострой Велико

...
Служителят, който е подал сигнал срещу собственика на Хидрострой Велико
Коментари Харесай

Адвокатът на Велико Желев: Служителят, подал сигнал, е бил уволнен, защото вкарал посредник

Служителят, който е подал сигнал против притежателя на " Хидрострой " Велико Желев, е бил уволнен, тъй като е вкарал медиатор при избран подробност и по този начин той е бил оскъпен с 5%. Това разкри пред " 24 часа " юрист Менко Менков, който пази шефа на " Хидрострой ".

Служителят дал пояснения по Кодекса на труда и признал за вкарването на медиатор. На 27 февруари комерсиалното сдружение, в което работил, подало сигнал в прокуратурата. 

Бившият чиновник не е бил уволнен от Велико Желев, а от управлението на сдружението, в което работил. " До момента господин Желев няма повдигнати обвинявания ", сподели още юрист Менков. 

По-рано през днешния ден от Софийската районна прокуратура оповестиха, че следят следствие, което първо било формирано за телесна щета, а след това преквалифицирано  в насила. След това прецизираха, че материалите отпътуват по подготвеност в Софийската градска прокуратура. 

Велико Желев беше арестуван по закона за Министерство на вътрешните работи за 24 часа. Все още не е освободен. " Чакаме какво ще реши прокуратурата ", посочи юрист Менков. 

По информация на " 24 часа " компанията, за която приказва Менков, е  " ВДХ ", която Велико Желев закупи през 2016 година, когато тя се споделяше към момента " Водстрой ". Формално тя няма връзка с " Хидрострой ", като се изключи че мажоритарен притежател и на двете е Велико Желев.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР