Служителката в битолската болница излезе със скандални обиди и ужасни

...
Служителката в битолската болница излезе със скандални обиди и ужасни
Коментари Харесай

Активистка от Битоля скандално: Стига сте се занимавали с тоя ку.вар Гоце Делчев!

Служителката в битолската болница излезе със скандални обиди и ужасни думи към личността и делото на Гоце Делчев. Тя е здравна сестра и представител на болничното заведение, написа скопският "Вечер ".

Тези думи, които биха шокирали всеки македонец бяха написани от Сузана Конеска, с цел да покаже, че хората не би трябвало да се „ занимават “ с Делчев.

Вижте статуса й във Фейсбук по-долу:



В "превод на български " това значи: "Аман, бре хора, ще се изпотрепаме за Гоце Делчев, абе гледайте децата да имат живот, да има по-големи заплати, какъв Гоце? Ку.вар, пращал мъжете да се борят, а той от жена на жена костюмиран, няма една фотография с униформа, упрепаха го в някаква къща в родното му село, тъй като някой го изпял на турците, всички също почитаме неговите идеали, но да забравяме за съвремието, бъдещето... да се борим за добър живот за нас и нашите деца ще е по-добре... Гоце няма да даде самун на децата. "


В нейния профил във Фейсбук можете да намерите разнообразни изявления и мнения, от които се схваща, че тя е активистка на СДСМ и наподобява, че нейният обичан политик е министърът на опазването на здравето Венко Филипче.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР