Служителка от Гранична полиция е с опасност за живота, след

...
Служителка от Гранична полиция е с опасност за живота, след
Коментари Харесай

Гранична служителка е с опасност за живота след инцидент на ГКПП Калотина

Служителка от Гранична полиция е с заплаха за живота, след случай с турски камионджия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ". Това оповестиха от пресцентъра на Групово дело " Гранична полиция ".

Шофьорът на товарния автомобил идва към 23 часа на 10 април на пункта за излизане от България. Служителката почнала физическа инспекция на транспортното средство, както и инспекция с газ-анализатор.

Възникнал е случай, при който граничната служителка потърпевша тежко. Към момента обаче не излиза наяве какво тъкмо се е случило, като от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи показаха за News.bg, че е допустимо камионджията да е блъснал с автомобила потърпевшата, в опит да избегне инспекцията. Това обаче остава непотвърдена информация, като следва на по-късен стадий да бъде дадат изяснени събитията.

След зародилия случай е подаден неотложно сигнал на тел.112, а граничната служителка е превозена към " Пирогов " с заплаха за живота.

От 23.00 ч. до 02.30 ч. пропускането на товарни коли за излизане от страната е било прекратено.

Турският водач е тестван за съществуването на алкохол в кръвта, а резултатът е негативен. Той е арестуван в ГПУ-Калотина, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР