Служителка на затвора, която беше уловена да прави секс със

...
Служителка на затвора, която беше уловена да прави секс със
Коментари Харесай

Служителка на затвора беше уловена да прави секс със затворник в шкаф на магазин на тайна камера

Служителка на пандиза, която беше уловена да прави секс със пандизчия на камера в долап на магазин, беше вкарана в пандиза.

25-годишната Шаная Бегум е правила секс със пандизчията Джошуа Мълингс, откакто почнала „ несъответствуваща връзка “, до момента в който работела в HMP Бирмингам. Съдът разбра, че тя е употребила шкафа за „ игра, пердах, флирт, натоварен петинг и проникващ секс “ в пандиза за мъже от категория Б. Незаконните им срещи бяха разшумени, когато подозрителни шефове на пандиза инсталираха камера и ги хванаха на мястото на престъплението.

Бегум преди този момент призна за непозволено държание на социална служба и през днешния ден бе наказан на 16 месеца в пандиза в Кралския съд на Бирмингам. Даниел Оскрофт, прокурор, сподели: „ По това време тя беше затворнически чиновник в HMP Бирмингам и беше от 3 декември 2018 година Разузнаването допуска, че връзката е била интимна и се е състояла в долап в пандиза. Камерите са били сложени вътре в шкафа на магазина и сред 22 и 29 септември 2022 година ответникъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР