Служителка на реда е била ранена при масовото меле между

...
Служителка на реда е била ранена при масовото меле между
Коментари Харесай

Ранена полицайка и потрошена патрулка след масово меле

Служителка на реда е била ранена при всеобщото меле сред две ромски семейства в Асеновград от края на предходната седмица. Тя е била нападната от предствителите на двете враждуващи групи. Това заяви на брифинг шефът на пловдивдста полиция старши комисар Васил Костадинов, представен от „ Марица “.

Полицайката се отзовала на сигнала за всеобщ пердах и била ранена в ръката. Счупени са и стъклата на патрулния автомобил.

Както към този момент писахме, екшънът се е разиграл в петък към 18.40 часа. На мястото пристигнали патрули и спецчасти. След като обстановката е овладяна и изцяло възобновен публичният ред, е изяснено, че свадата зародила сред две семейства.

В болница с заплаха за живота е превозен един от участниците в мелето, който бил прострелян с огнестрелно оръжие с неустановена марка и диаметър.

При извършените оперативни дейности като съпричастни са арестувани шестима мъже, част от които с криминалистични прояви и осъждани. Случаят е докладван в прокуратурата. Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия продължава./telegraph.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР