Служителите заслужават да работят със съвременни и модерни оръжия, да

...
Служителите заслужават да работят със съвременни и модерни оръжия, да
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров превъоръжава полицаите от ОДМВР, дарява им пистолети и тейзъри

Служителите заслужават да работят със модерни и съвременни оръжия, да имат по-добри облекла и автопарк, съобщи основният секретар 

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас получи нови и по-модерни оръжия. С общо 10 револвера “Валтер ” и 17 електропреносими револвера “тейзър “ от през днешния ден ще бъде възобновена оръжейната система в ОДМВР. Съвременните късоцевни оръжия бяха дарени персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, който дойде в Бургас за формалната гала по връчване на техническите уреди.

На събитието участваха още шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и началникът на охранителна полиция и КАТ комисар Марин Димитров.

Пистолетите са предопределени предпочитано за чиновниците на “Специализираните полицейски сили ” към ОДМВР-Бургас, а тейзърите - за чиновници от районните ръководства в региона.

Съвсем скоро време ще успеем да въоръжим и превъoръжим с доста модерно оръжие цялата полиция за осъществяване на ежедневните служебни отговорности. Полицаите заслужават да имат по-добри облекла, оръжия и автопарк. Уверявам ви, че като професионален началник, напъните ми ще бъдат ориентирани към това. Това е  мотив, за който съм мечтал в кариерата си. Не съм се и надявал, че ще мога да получа и да раздам на сътрудниците оръжие, което е модерно и положително. Изключително съм горделив и удовлетворен. Дано това е да е единствено една първа стъпка, тъй като служителите на реда го заслужават и то от години. Те би трябвало да имат самочувствие, когато извършват служебните си отговорности “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Полицаите най-добре знаят в какви условия работим. Колко е комплицирана ситуацията, в която си изпълняваме служебните отговорности. Радостното за мен, като началник на Областната дирекция в Бургас, е, че това, което прави всеки един полицейски чиновник на ОДМВР-Бургас, го прави с нужната мотивация, с цел да може нашата ежедневна работа в отбрана на жителите, да бъде по-лесна. Изразявам признателност към професионалното и политическото управление на министерството за опцията да използваме модерни механически уреди при осъществявания на ежедневните отговорности. Уверявам ви, че с помощта им, нашата работа ще бъде усъвършенствана в първокласен аспект “, съобщи шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Очаква се през идващите месеци полицейските чиновници да получат и нови униформи. 

Ето какво още сподели пред репортери  основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров:



 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР