Служителите в затворите в България отлагат обявяването на протест, но

...
Служителите в затворите в България отлагат обявяването на протест, но
Коментари Харесай

Служителите в затворите няма да протестират, но остават в готовност


Служителите в пандизите в България отсрочват оповестяването на митинг, само че остават в протестна подготвеност. Това съобщи Ивайло Григоров, който е ръководител на Управителния съвет на Синдикат на чиновниците в пандизите в България, съобщи БГНЕС.

Заради стихотворец от Бойко Борисов ангажимент за разкриването на нови  200 щатни бройки чиновници в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ и  Главна дирекция „ Охрана “, който към този миг към момента не е изпълнен, те поканиха медиите на конференция.  На нея трябваше да бъдат оповестени следващите  дейности от страна  на Организацията “.

Ивайло Григоров уточни, че министърът на правораздаването Данаил Кирилов му се обадил и поел ангажимент 200 щатни бройки да бъдат заложени в щатните написания на двете дирекции с дата 1 септември.

„ Поводът за нашата среща през днешния ден трябваше да бъде разгласен митинг на организацията. Ще изчакаме 1 септември, с цел да забележим дали ще бъде изпълнено това известие. Оставаме в протестна подготвеност “, сподели Григоров. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР