Служителите в затвора в Бобов дол са в шок от

...
Служителите в затвора в Бобов дол са в шок от
Коментари Харесай

Надзирател от затвора в Бобов дол се обеси във вилата си, откри го баща му

Служителите в пандиза в Бобов дол са в потрес от самоубийството на 33-годишния Ивайло Ханджийски, който се обеси във вилата си. Младият надзорник бе открит на въжето от своя татко във вилата им в дупнишкото с. Баланово.
Трагедията се разиграла в понеделник, когато таткото намерил своя правоприемник да виси на защитен колан от лек автомобил в мазето на къщата. Ивайло Ханджийски живеел с родителите си, не бил фамилен. Фамилията рядко посещавала вилата в Баланово, съобщи „ Струма”.
В понеделник вечерта надзирателят не се прибрал у дома след пътешестване до София. Родителите позвънили в столицата, с цел да попита какво се случва, само че оттова отвърнали, че Ивайло от дълго време си тръгнал.
Бащата почнал да го търси по другари и познати, само че от сина му нямало и диря. Тогава възрастният мъж решил да ревизира дали инцидентно наследникът му не е отишъл на вилата им и останал шокирал от гледката - синът му висял неподвижен на греда в мазето.
Съсипаният родител незабавно се обадил на незабавния номер 112 и на мястото пристигнали медицински екип с кола за спешна помощ и служители на реда от Дупница. За жал лекарите единствено установили гибелта на младия мъж. Криминалистите пък не разкрили следи от принуждение, по тази причина работната версия за нещастието е самоубийство.
Остава тайнственост за какво Ивайло направил съдбовния избор, няма оставено предсмъртно писмо, което да помогне за разплитане на нещастието.
Неговите сътрудници от зандана в Бобов дол обяснили, че не са забелязали притеснителна смяна в държанието му, която да даде индикации за желанията му да постави завършек на живота си.
Трупът на Ивайло Ханджийски е закаран за аутопсия в Кюстендил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР