Служителите в Белия дом вече редовно нарушават вътрешните правила, които

...
Служителите в Белия дом вече редовно нарушават вътрешните правила, които
Коментари Харесай

Омаловажавайки вируса, Тръмп се връща към ритъма всичко си е както обикновено

Служителите в Белия дом към този момент постоянно нарушават вътрешните правила, които изискват да се носят маски. Кампанията на президента още веднъж планува всеобщи предизборни сбирки на закрито. И той още веднъж прекарва летните си уикенди в своя голф клуб в Ню Джърси.

Три месеца откакто президентът Доналд Тръмп бе заставен да се помири с действителностите на пандемията, която замрази цели сфери от живота и умъртви повече американци, в сравнение с няколко огромни войни, Тръмп отново е в ритъма на " всичко си е както нормално ", въпреки че броят на инфектираните от ковид продължава да пораства в доста елементи на Съединени американски щати.

Страната към този момент имаше няколко месеца да сътвори ресурси от персонални защитни средства и апарати за обдишване, само че до основаването на ваксина в най-хубавия случай има още месеци, а математическият модел, на който се базира Белият дом, планува още десетки хиляди смъртни случая до края на септември.

Заради възобновените страхове от втора вълна на вируса финансовите пазари, които Тръмп постоянно сочи като симптом за икономическо възобновяване - претърпяха в четвъртък най-тежкия си спад от март насам.

Служители в Белия дом обаче омаловажиха сериозността на възобновената офанзива на вируса, пробвайки се да я обяснят с фактори отвън пресилените опити на Тръмп да рестартира стопанската система, на които той разчита за своето преизбиране.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР