Служителите на затвори и арести в България излизат на протест

...
Служителите на затвори и арести в България излизат на протест
Коментари Харесай

Надзиратели на протест, искат по-високи заплати и по-добри условия на труд

Служителите на затвори и арести в България излизат на митинг за следващ път с искане за почтени трудови хонорари и по-добри условия на труд.

Навръх професионалния си празник – 29 януари, работещите в пандизите и арестите ведно с охраняващите правосъдните здания и магистратите в България, ще стачкуват за следващ път със събрания навън в отбрана на своите претенции пред постройките на пандизите в цялата страна.

В София митингът ще стартира в 7.30 часа пред входа на Софийски областен съд и ще продължи от 9.30 часа пред постройката на Групово дело " Изпълнение на наказванията ". Протестни демонстрации ще има във Варна, в Бургас, в Пловдив, в Ловеч, в Сливен, в Пазарджик, в Стара Загора, в Бобов дол, във Враца, в Белене и в Бойчиновци.

Протестната акция ще продължи по време на българското председателство на Съвета на Европа под надпис „ Европа й за нас “. Надзирателите ще вдигнат митинг и на 31-и януари пред Съдебната палата в София и пред съдилищата в огромните регионални градове. В взаимозависимост от държанието на институциите, акцията на Сдружение „ Синдикат на чиновниците в пандизите в България “ ще продължи и в идващите месеци с флашмоб осъществявания и митинги на разнообразни места в София в това число и по време на визитите на министрите на правораздаването от Европейския съюз. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР