Служителите на Уолстрийт могат да очакват понижение на премиите и

...
Служителите на Уолстрийт могат да очакват понижение на премиите и
Коментари Харесай

Трудни времена за бонусите на Уолстрийт

Служителите на Уолстрийт могат да чакат намаляване на наградите и бонусите им тази година, а някои позиции могат да бъдат съкратени, съгласно изследване на консултантската адвокатска фирма Джонсън асошиейтс (Johnson Associates), представено от Ройтерс.

Банките са изправени пред нарастване на разноските с разрастването на безработицата вследствие на здравната рецесия, а това постанова да заделят милиарди долари хранителни запаси за кредитни опасности. Очаква се разноските да имат негативно отражение върху възнагражденията на чиновниците, преди всичко
бонусите, гласи изследването, следено с огромно внимание от експертите в бранша.

Единствено наградите на трейдърите и капиталовите банкери, участващи в заеми за фирмите, могат да се усилят по отношение на предходната година заради мощните съмнения на финансовите пазари и потребността от финансиране на фирмите, прецизира Българска телеграфна агенция.

И противоположното - работещите за спекулативни фондове (хедж фондове), ръководството на активи, финансови вложения или банкиране на дребно могат да чакат
бонусите им да намалеят до 30 %. Според прочването увеличаващите се разноски и натискът върху облагата могат да накарат сдруженията за ръководство на активи и банките да редуцират чиновници до края на тази година или при започване на идната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР