Служителите на Twitter са късметлии, защото може никога да не

...
Служителите на Twitter са късметлии, защото може никога да не
Коментари Харесай

Служителите на Twitter ще могат да работят от домовете си... завинаги

Служителите на Twitter са късметлии, тъй като може в никакъв случай да не се наложи да се върнат на работа в офиса. Невероятно, само че факт. Компанията разгласи, че чиновниците ѝ може да работят от домовете си вечно.

Twitter има 35 офиса по целия свят, в това число в Ню Делхи, Лондон и Сингапур. Работната мощ на компнията, която е към 5 000 души, работи отдалечено от началото на март. Оказва, че чиновниците са се справили чудесно със служебните си отговорности по време на изолацията поради пандемията от ковид. Ето за какво работодателите дават кард бланш на всеки, чиято позиция разрешава това, да продължи да работи от у дома.

" Бяхме сложени в неповторима обстановка. Позволихме на хората да работят от у дома. Последните няколко месеца потвърдиха, че можем да създадем тази смяна. Така че, в случай че нашите чиновници са в позиция или обстановка, която им разрешава да работят от вкъщи и те желаят да продължат да го вършат вечно, ние ще позволим това да се случи ", написа изпълнителният шеф Джак Дорси в имейл до чиновниците си.

От компанията са безапелационни, че даже тези, които не могат да си правят отговорностите си непрекъснато от вкъщи, ще могат да се върнат в офисите не по-рано от септември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР