Служителите на реда в Пловдивско задържаха няколко души, които са

...
Служителите на реда в Пловдивско задържаха няколко души, които са
Коментари Харесай

Разбиха автогара в Пловдивско, задържаха младежи за серия от кражби

Служителите на реда в Пловдивско задържаха няколко души, които са свързани с похищения и обири.

В Първомай са задържани двама мъже, директно след осъществена кражба. В петък униформените реагирали неотложно на постъпила информация за разрушена входна врата на локалната автогара.

При обход на постройката не са открити неналичия. На двора обаче станало ясно, че от единия рейс са демонтирани две акумулаторни акумулатори на стойност към 200 лв.. Други две, готови за бракуване, също били откраднати.

За малко след проведените оперативни и издирвателни дейности в районното ръководство са отведени двама 42-годишни локални поданици, с криминалистични регистрации и осъждани.  Работата по документиране на случая продължава.  

Междувременно две момчета от Карлово са обвинени за поредност похищения от моторни транспортни средства. Разследването на чиновниците на реда в подбалканския град е извършено по сигнали за отмъкнати батерии от три лекотоварни коли в интервала от края на ноември до началото на декември м.г.

В процеса на работата са събрани доказателства, че съпричастни към кражбите са юноша на 19 години и 17-годишен младеж. По случаите са формирани инспекции за закононарушение по член 194, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР