Служителите на реда в Пловдив ще следят за недопускане на

...
Служителите на реда в Пловдив ще следят за недопускане на
Коментари Харесай

Заради протест: Възможно е временно затруднение на движението в Пловдив

Служителите на реда в Пловдив ще наблюдават за недопускане на възможни престъпления и застраховане на пътната сигурност при осъществяване на протестно шествие на тежкотоварни пътни транспортни средства на 27 април, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Според предварителния проект на уредниците в 11:00 часа участниците ще тръгнат от сборния им пункт на бул. „ Кукленско шосе ” край постройката на Агенция „ Митници ” и ще се насочат към Сточна гара, а по-късно ще преминат през бул. „ Цар Борис III Обединител ”, бул. „ Шести септември ”, бул. „ Руски ”, бул. „ Христо Ботев ” и бул. „ Асеновградско шосе ”, от където ще се върнат към началната си точка на бул. „ Кукленско шосе ”.

Полицейски чиновници ще бъдат ситуирани на основни кръстовища в града с подготвеност при нужда да подкрепят и контролират трафика.

ОД на МВР-Пловдив приканва водачите за самообладание и приемливост и прецизно осъществяване разпорежданията на контролните органи по време на шествието.

За недопускане на голословни усложнения на трафика е целесъобразно да се употребяват различни направления за напредване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР